ania1719508426 07.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Czy znacie przypadek, żeby skradziono auto z zamontowanym fotelikiem dziecięcym? Mam psychozę kradzieżową i podtrzymuje mnie na duchu tylko ta myśl, że złodziej też człowiek i matki z dzieckiem bez auta na wygwizdowie nie zostawi... Ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 08.01.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jeszcze skuteczniejsze byłoy wpinanie fotelika za kierownicą. Tylko ostatni degenerat albo inny złodziej w krótkich majteczkach zostawiłby malucha-kierowcę na wygwizdowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Mnie raz skradła samochód banda pijanych wyrostków tylko po to by się przejechać. Jazd skończyła się w wykopie na rury ciepłownicze. Głębokość ok. 3 m. Nie sądzę by zastanawiali się nad jakimś fotelikiem. Sąd pogroził im palcem kwalifikując kradzież jako chwilowe... Dostali w "zawiasach", samochód poszedł na złom. Przełamany.Dawno to było, ale do dziś chol...a mnie bierze na wspomnienie. Aniu, życzę odrobiny optymizmu. Mój przypadek był dawno. Fotelików wtedy nie było. Nawet jak ktoś chciał mieć. Nie i już. Takie były czasy.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 mój mąż miał taki etap (zboczenie zawodowe ), że zabierał fotelik z auta do domu, bo był okres, że w okolicy kradli foteliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nie chcę być czarnowidzem, ale z tą etyką złodziejską to chyba jest tak, że była jakaś, ale... przed wojną. Teraz, panie, takich złodziei nie ma, same dranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 mnie ukradli auto razem z 2 fotelikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 08.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Mojemu sąsiadowi zwineli Opla Astre z 2 fotelikami - przy okazji uszkadzając mi tylny błotnik (auta stały obok siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Czytałem, że skradziono samochód z dzieckiem w foteliku, ale jak dziecko zaczęło płakać to złodziej porzucił samochód i uciekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ania, absolutnie bym na to nie liczyła nasze też skradziono z fotelikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.01.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Załamaliście mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Aniu, aby Cię pocieszyć. Spada liczba skradzionych samochodów i to znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mnie ukradli auto razem z 2 fotelikami. Przepraszam, że nie na temat, ale patrze na awatar Majki. Majka, Twój kot gra w reklamie Toyoty? Tej ze złotą (znaczy czerwoną) rybką? )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mnie ukradli auto razem z 2 fotelikami. Przepraszam, że nie na temat, ale patrze na awatar Majki. Majka, Twój kot gra w reklamie Toyoty? Tej ze złotą (znaczy czerwoną) rybką? )))) to nie mój kot, to prawdziwy żbik ale podobny, bo dachowce mają cos ze żbików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts