SAVAGE7 08.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 zbanowali mnie dziady. nie odpisują na maile. jest ktoś zalogowany na tym forum? chciałbym się dowiedzieć ile mi dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a za co była kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.01.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 karą jest zbanowanie konta i niemożliwość korzystania z forum. bezpotrzebnie wdałem się w dyskusję z jednym mondralą i napisałem dobitnie co o nim sądzę i o jego wpisach. no i jego koleś moderator mnie zbanował. wysłałe z 10 maili z zapytaniem jak długo mam pokutować... bez odpowiedzi. mam nadzieję że nie dali mi dożywocia. dlatego proszę jakiegoś użytkownika tego forum aby zapytał łaskawych włodarzy jak to długo jeszcze potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 pisać do szanownej redakcji?Jeśli Cię zbanowali to dlaczego widać Twoje posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 08.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 pisać do szanownej redakcji?Jeśli Cię zbanowali to dlaczego widać Twoje posty? Hyyy agnieszkakusi .... litości (albo sobie jaja robisz albo...) mysle ze biega o to : http://autokacik.pl/ubbthreads.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.01.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dokładnie o to biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 08.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dokładnie o to biega. No właśnie (mysleć myśleć !!! - jak wołał zwierzak z muppetów ) Z problemem nie pomoge, bo nie mam tam konta ale moze tam zalozysz szybko jakis expresowy-tymczasowy ? i spytasz w poscie (wiem , ze zbanowani ludziska na muratorze tak właśnie robili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dlatego pytałam czy pisać do redakcji. Sh'eenaz, zawsze można się zalogować, co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 08.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dlatego pytałam czy pisać do redakcji. Sh'eenaz, zawsze można się zalogować, co za problem? ? Nie, pytałas czemu widac jego posty na forum Muratora skoro jest "zbanowany" i czy pisac do Redakcji (czyt = redakcji Muratora) Nadal nie zalapals ze chodzi o INNE forum ? czy tylko probujesz wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 O, Sheenaz, tylko Ty jesteś tutaj inteligentna, ta reszta to zgraja głupków. Poużywaj sobie, czemu jesteś taka nieśmiała? A już ta agnieszkakusi... taka jakaś... niemądra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Też się zastanawiałam, jak SAVAGE7 pisze posty, skoro jest zbanowany kurcze, blado wypadam przy zwierzakach z mapetów, no i przy niewątpliwej błyskotliwości Sheenaz myśleć, myśleć.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 karą jest zbanowanie konta i niemożliwość korzystania z forum. bezpotrzebnie wdałem się w dyskusję z jednym mondralą i napisałem dobitnie co o nim sądzę i o jego wpisach. no i jego koleś moderator mnie zbanował. wysłałe z 10 maili z zapytaniem jak długo mam pokutować... bez odpowiedzi. mam nadzieję że nie dali mi dożywocia. dlatego proszę jakiegoś użytkownika tego forum aby zapytał łaskawych włodarzy jak to długo jeszcze potrwa. Zaloguj sie np. jako romeo8 i powiedz co jest z kolega takim i takim.A własciwie jaki masz tam nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Zaloguj sie np. jako romeo8 ale dlaczego osiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Zaloguj sie np. jako romeo8 ale dlaczego osiem ? Zochna bo np. nie łosiem ,bo nie siedem(bo już 7 ma) .Co za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 O, Sheenaz, tylko Ty jesteś tutaj inteligentna, ta reszta to zgraja głupków. Poużywaj sobie, czemu jesteś taka nieśmiała? A już ta agnieszkakusi... taka jakaś... niemądra... Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nie, nie próbuję wybrnąć. Po prostu było tak to napisane, że ciężko było pojąc. No cóż, ale gdzie mi do inteligencji Sh'eenaz. Ja mądra inaczej DPS dziękuję, że tak się na mnie poznałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Mam opakowanie wazeliny na zbyciu , wchodzisz w to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 rrmi, wchodzenie, wazelina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.01.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Zaraz zaraz.Dlaczego jest taka tylko inteligentna?Jest jeszcze bardzo wyrozumiała,grzeczna,sympatyczna,miła,ładna,zgrabna. Mam opakowanie wazeliny na zbyciu , wchodzisz w to ? musi pojemne być, wydajne i z dużym poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nie wiem, czy też ktoś to widział, ale kiedyś w TV widziałam filmik amatorski jak pracownik ZOO pracował z tyłu słonia. I TEN SŁOŃ USIADŁ!!! I ten facet... hihih....pfffrrrr.... hr..... z głową wiecie gdzie.... haaaaaaa, hihihihih.... omal się nie udusił.... Wyciągali go na siłę z tej słoniowej d.... hahahahahahahaah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts