Marysia Ro 19.09.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 lukasz69karolina mogłabyś pokazać, jak wygląda u Ciebie suszarka pod sufitem? Szukałam w necie, ale wszystkie są w takich strasznych, prl-owych łazienkach, a wydaje mi się, że to nie musi wyglądać aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Suszarka na lub obok pralki to IMO najlepsze rozwiązanie. Tez mam electrolux jeszcze się takiej elektrycznej suszarki nie dorobiłam - ale potwierdzę bo słyszę tylko takie opinie jednak nie zawsze jest miejsce by ją postawić i wtedy trzeba się ratować zwykłymi gdzieś rozstawianymi lub na stałe zamontowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 lukasz69karolina mogłabyś pokazać, jak wygląda u Ciebie suszarka pod sufitem? Szukałam w necie, ale wszystkie są w takich strasznych, prl-owych łazienkach, a wydaje mi się, że to nie musi wyglądać aż tak źle wygląda dokładnie identycznie jak na fotce wklejonej, z tym że ściany są pomalowane za zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 19.09.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Czyli jest biała? Nie chciałaś jej dopasować do ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 tak, jest biała - tak jak sufit bo się z nim zlewa gdy nie jest używana - a gdy pranie wisi to i tak tych drążków prawie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 19.09.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ojej mi najlepiej schnie na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 20.09.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ja mam suszarkę osobno postawiona na pralce (taki komin - i łącznikiem jest szuflada systemowa Electrolux) , kocham suszarkę, nie ma lepszego sposobu, dzięki temu nie musze prasowac bo wyjmuję mieciutkie ciepłe pranie, skladam i chowam do szafy(pod wplywem ciepła jeszcze się samoczynnie doprasowuje) Zajefajny wynalazek. Suszarka na lub obok pralki to IMO najlepsze rozwiązanie. Tez mam electrolux Ja też będę miała suszarkę postawioną na pralce . malkul, autorus, jakie macie modele Electroluxa? Bo też celuję w tę markę, na oku mam EDH3897SDW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja nie mam na pralce. Ale w nowej lokalizacji chciałbym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 20.09.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja nie mam na pralce. Ale w nowej lokalizacji chciałbym mieć A jaki masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekOstrowski 16.10.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 No moja zona nie cierpi prasować, a ta elektryczna suszarka to wygląda jak pralka, dobrze się orientuje, czyli trzeba byłoby mieć pralkę i suszarkę, a może pralka z opcją suszenia i prasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leśko1719512795 16.10.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 U nas pranie najczęściej suszy sie na balkonie, a zimą to w salonie na suszarce balkonowej. Stawiam suszarkę blisko grzejnika, żeby szybciej wyschło. Nie chcieliśmy prania w łazience, bo trzyma wilgoć, a u nas niestety pierze się często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 20.10.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja suszę na suszarce na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 05.11.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ja suszę: w lecie przeważnie na polu na sznurku lub suszarce; w zimie w kotłowni na suszarce sufitowej + ew. suszarce stojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.11.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Niureczka - po tym "na polu" od razu wiadomo żeś z Małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 06.11.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Niureczka - po tym "na polu" od razu wiadomo żeś z Małopolski No jasne, że z Małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moje_k 07.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Mam jeden pokój przeznaczony na sprawy porządkowe, w tym również na suszenie ciuchów Tam stoi suszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.11.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 (edytowane) moderowano wpis reklamowy Genialne Zanim wybuduję moją suszarnię pod wiatą, ta będzie jak znalazł. Edytowane 27 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.11.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 W zimie suszę pranie nad wanną i jakoś nic mi nie kapie na głowę, ale moja pralka ma taką funkcję jak wirowanie W lecie na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_t 02.12.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 rzeczywiście "brrr" - ja do dziś pamiętam te zimne krople spadające mi na plecy i głowę w czasie kąpieli hehehe no było tak ja teraz mam balkon i wieszam na balkonie. Jedyny minus to w zimę jak sąsiedzi rozkopcą to mi pranie przechodzi dymem i często trzeba prać drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts