XX 24.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dziewczyny a kto uzywal kosmetykow Emsibeth?http://www.emsibeth.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 24.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No, znalazłam ten wątek Czy ktoś użuwa może tej prostownicy Rowenty Lissima? Chciałabym nią nie tyle prostować, co modelować włosy, jak myślicie nadaje się do tego? Chodzi o suszarkę z nakładką do prostowania? O taką?: http://www.galtex.com.pl/index.php?mod=produkty&action=zobacz&id=435&id_kat=26 Mam, bardzo lubię. Nie wiem jak teraz, jak kupowałam była dostępna w 2 wersjach, mam tę "bogatszą" z jonizatorem (cudo, cudo, w końcu mi się włosy nie elktryzują) i prostownicą z ceramicznymi pierścieniami. Ta prostownica w suszarce, to raczej bardziej do układania niż do prostowania włosów na jednolitą taflę. Przy włosach niezdecydowanych, bardzo użyteczna - ja nia głównie grzywkę dyscyplinuję, czadsami po całości przejadę jak jakiś wyjątkowy nieład zapanuje. Raczej watpię, czy dała by radę zrobić z loków gładz - ale fajna rzecz na codzień. Tak używana, nie niszczy włosów - moje sa delikatne i cieniutkie, normalna prostownica zmasakrowałaby je szybko- ta im nie szkodzi w ogóle. To pewnie skutek dużo niższej temperatury jaką osiągają pierścienie prostujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ooo, super - właśnie do tego jej potrzebuję. A czy można wyłączyć funkcję jonizacji?Ostatnio jakoś nie widzę jej w sklepach, tylko na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 25.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A czy można wyłączyć funkcję jonizacji? Tak, można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ooo, dzięki. To muszę w końcu zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 21.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dziewczyny doradźcie coś na wyjątkowo cienkie i rzadkie włosy. Wiem że są pianki odbijające włosy przy nasadzie, ale czy naprawdę działają? Jakie firmy polecacie?Do tego strasznie się lenię po ciąży i karmieniu. Może jakieś preparaty zażywać? Działają? Nie modeluję na szczotce bo nie mama na to czasu. A jak ułożę na wieczór, to na rano nic nie zostaje. Najchętniej wiążę włosy, żeby nie było widać gniazda i łysego przedziałka. Cóż, genetyka mnie obdarzyła takim dziedzictwem. Jak mi fryzjer ułoży to jest ich dużo, ale jak umyję rano sama i jeszcze nałożę odżywkę, to po dwóch godzinach są już klapnięte i wyglądam jak matka boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja brałam skrzyp, jakieś takie proste tabletki ze skrzypu kupione w aptece.Na wzmocnienie dobrze działa taka odżywka Henna Wax - w aptece się kupuje - nakłada się to na 20 minut w kąpieli, albo owija głowę ręcznikiem i potem spłukuje. Z odżywkami musisz troche uważać, bo niektóre powodują, że włosy sa zdechłe. Ja mam dość cienkie i miękkie włosy i dobrze mi robiły takie odżywki, które lekko usztywniały włosy. Na mnie działały tak Gliss Kur bez spłukiwania. Na podsychające nakładam troszkę pianki - tak od spodu, nie na końcówki. A suszarką suszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts