agnieszkakusi 10.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 najlepszy lek na bolące nadgarstki? Przestać pisać na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nikt nic nie pisze o suszarkach. Jest to naprawde wazne "urzadzenie". Jakich uzywacie? Używam tylkokiedy nie mam innego wyjścia bo się śpieszę i to nie suszarki ale suszarko-lokówki. Chyba, że jestem u kogoś i nie mam wyboru. Po suszarce mam na głowie siano a nie włosy. Tak więc pozwalam im schnąć w ich własnym dość szybkim tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.01.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 najlepszy lek na bolące nadgarstki? Przestać pisać na kompie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 najlepszy lek na bolące nadgarstki? Przestać pisać na kompie. ....to nie od klawiatury, tylko od podziwiania wlosow. a-ha, jak o wlosach to polecam na koncowy "dotyk" : http://img521.imageshack.us/img521/452/wlosy2yu0.jpg ...naprawde warto, mnie to zaczynaja oba nadgarstki bolec jak tylko pomysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nikt nic nie pisze o suszarkach. Jest to naprawde wazne "urzadzenie". Jakich uzywacie? Używam tylkokiedy nie mam innego wyjścia bo się śpieszę i to nie suszarki ale suszarko-lokówki. Chyba, że jestem u kogoś i nie mam wyboru. Po suszarce mam na głowie siano a nie włosy. Tak więc pozwalam im schnąć w ich własnym dość szybkim tempie. Bardzo dobry punkt tematu. Dlatego nalezy uzywac tych w najnowszej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moja stara uzywa takiej: http://img258.imageshack.us/img258/6126/suszarkair0.jpg ...ja omijam, boje sie ze wypieknieje. Stara chali sobie. http://www.farouk.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=52&sName=chi-air-turbo-profesjonal-hair-dryer&PHPSESSID=ebe1d65e54f2e60acec8909cc3d7dfee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Kuleczka - 40-50 minut?? tyle, to ja mam od obudzenia się do odpalenia kompa w pracy... 10 lat pracy od-do i jestem wyszkolona w temacie - prysznic, mycie/suszenie włosów, makijaz (zajmuje mi to razem 18,5 minuty ) - jak robot . Sama nie wiem jak to działa - bo np. W środy wychodze do pracy później - i niby czasu mam więcej - ale wtedy tylko zdarza mi się spóźniac do pracy - i makijaż robię na szybko - w samochodzie albo juz w łazience w pracy... Włosy mam długie - myję właściwie codziennie - zdarza się że jadę z mokrą głową (latem) lub niedosuszoną (zimą)... ale krótkich nie chcę mieć - bo to jest dopiero papranina - jak się chce wyglądać świeżo i elegancko... Zresztą mając krótkie włosy - miałam poczucie że czegoś mi brakuje - co by nie mówił to atut kobiecości - umiejętnie wykorzystany - pomaga w wielu sytuacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Szanuje kobiety, ktore dbaja o wlosy. Uła chyba sie ponownie zakocham. ps.w zielonej tez sie podkochuje. Nie mam z Nia tajemnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ale to nie ten Biosilk....http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4447516 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ale to nie ten Biosilk.... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4447516 Jak najbardziej tak. Biosilk. Czy wiesz , ze kobieta ma 60% wody w organizmie, a facet 70% ? Kobiety sa bardzo madre. Mufka tak napisala: "A powiem Wam, że jeśli macie kogoś za granicą to niech Wam kupuje szampony i odżywki np w Anglii, niby ta sama firma, ale jakość nie do porównania!" Czasami wydaje mi sie , ze "niektore chlopy" to woda w 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moja stara uzywa takiej: http://img258.imageshack.us/img258/6126/suszarkair0.jpg hmm...co by tu powiedzieć ? ...no Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 selimm, chcesz troche w zolta fryzurke sobie podmuchac. Swietna sprawa po spotkaniach w U.Skarbowym. Polecam cykl zimnego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.01.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 - wersja dla osob zdesperowanych ktore musza zagluszyc wyrzuty sumienia np. tym ze powiedza sobie ze i tak przeciez jedza mieso i maja buty ze skory - zrobiona z łożysk (chyba cieląt) - i jest absolutnie genialna . zielonooka - nie zagluszaj - łożysko to przejściowy narząd płodowy, i po porodzie jest wydalany ..,takze odsun wizje prowadzonych na rzez zwierzatek w celu ulzenia wlosom dzieki bardzo za linka - ja jestem z grupy zdesperowanych Wlosy ciemne, lekko krecone , suche. Jak u kuleczki - myte codziennie (albo twice a day ) i prostowane zelazkiem codziennie Zuzywam tony balsamow - metoda prob i bledow doszlam do wniosku ze tylko Mrs Potters' (Forte Sweden), do wlosow suchych i farbowanych.. A zauwazylyscie ze odzywki dodawane do farb/szamponow koloryzujacych sa genialne - mysle ze sa jakos extra skoncentrowane ..ale jakos nie do kupienia osobno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ....z podstawowych polecam http://img255.imageshack.us/img255/9850/wlosy3eo3.jpg dosc dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 zielonookaCzy ta odzywka Placenta jest dobra na suche wlosy?I jakiej jest produkcji. Ja co prawda nie mam zadnych problemow z wlosami , ale mojej corce wlosy bardzo sie wysuszaja. Pomagaja jej jedynie wszystkie szampomy, odzywki, maseczki , olejki z firmy Kerastase. Sa naprawde rewelacyjne i jak do tej pory najlepsze , ale maja jedna wade. Sa bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 zielonooka Czy ta odzywka Placenta jest dobra na suche wlosy?I jakiej jest produkcji. Ja co prawda nie mam zadnych problemow z wlosami , ale mojej corce wlosy bardzo sie wysuszaja. Pomagaja jej jedynie wszystkie szampomy, odzywki, maseczki , olejki z firmy Kerastase. Sa naprawde rewelacyjne i jak do tej pory najlepsze , ale maja jedna wade. Sa bardzo drogie. to i tak maly problem. cena w usa jest o wiele przystepniejsza, a objetosciowo butelki znacznie wieksze jak te na rynek eu. jesli jest jakis problem, to najlepiej stosowac to co pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy wiesz , ze kobieta ma 60% wody w organizmie, a facet 70% ? a ile tej wody maja w poszczegolnych czesciach tez wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy wiesz , ze kobieta ma 60% wody w organizmie, a facet 70% ? a ile tej wody maja w poszczegolnych czesciach tez wiesz? no "coniekoreludzie" 100%, a nawet 103% jak wliczymy komorki rakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ps.w zielonej tez sie podkochuje. Nie mam z Nia tajemnic. To fakt tzn moze nie "z nią nie mam tajemnic" a: "nie mam przed nia tajemnic" a ja pragne sie pochwalic ze WRESZCIE mam internet!!!!! (w domu :)) ps. dokladnie o taki jedwab biosilk mi chodzilo z tym ze w PL nie widzialam w duzych opakownaiach i kupuje male buteleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 10.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 to ja juz nie rozumiem.Łożyska po myciu, a biosilk do czego i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts