Gość 10.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 oooo kuleczko, dredy to dluzsza historyja, jutro napisze, nawet obrazki pokaze, bo teraz spac musze, do roboty skoro swit cza... O swoich tez moge co nieco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo dobry punkt tematu. Dlatego nalezy uzywac tych w najnowszej technologii. Oświeć mnie na czym ta najnowsza technologia polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 10.01.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo dobry punkt tematu. Dlatego nalezy uzywac tych w najnowszej technologii. Oświeć mnie na czym ta najnowsza technologia polega? http://www.farouk.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=52&sName=chi-air-turbo-profesjonal-hair-dryer&PHPSESSID=ebe1d65e54f2e60acec8909cc3d7dfee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Rany, dziewczyny, ale jesteście pracowite.Żeby mnie tak się chciało poświęcać 10-15 min dziennie na układanie włosów, to wyglądałyby naprawde nieźle. Niestety nie jestem w stanie (jeszcze rano, brr).Moje włosy są ciemne, ale dość cienkie, podobno mam ich sporo, ale jakoś szybko "więdną" po ułożeniu. Pierwszego dnia są OK, drugiego takie sobie, trzeciego zwisają smętnie. Teraz mam takie za ramię, chyba powinnam trochę podciąć.Ale nie mam zaufanego fryzjera, nie znoszę, jak ktoś ich dotyka, i nie znoszę jakichkolwiek zabiegów - farbowanie (niestety farbuję, ale możliwie najrzadziej), suszenie (suszyć muszę), ukłądanie (zawijam na gąbkowe papiloty na jakiś czas po myciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.01.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jaciekrence pic na wodę fotomontaż, czyli chwyt marketingowy. Nie ma się to nijak do faktu, że suszarka wysusza mi włosy i żadna nowoczesna technologia tego nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jaciekrence pic na wodę fotomontaż, czyli chwyt marketingowy. Nie ma się to nijak do faktu, że suszarka wysusza mi włosy i żadna nowoczesna technologia tego nie zmieni. Zmien "grzalke do wody z wiatrakiem" na suszarke. Moja stara prostuje wlosy przy uzyciu suszarki i szczotki. Tego modelu uzywa od momentu pojawienia sie go na "rynnku". Ciekawostka jest to , ze wlosy przestaly sie wysuszac. http://img267.imageshack.us/img267/8199/wlosysx3.jpg ..to jeszcze nie wszystko. Rozjasnia wlosy co 5 tygodni i dawno zauwazyla , ze kolor zachowuje sie o "niebo" lepiej jak przy "grzalach do wody z wiatrakiem". Jutro idzie robic wlosy ponownie, a zdjecie jest robione wczoraj. Dodatkowo zawsze przez pierwsze 3 tygodnie uzywa takiego szamponu. http://img143.imageshack.us/img143/1317/wlosy5fb8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.01.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 fotki z profilu - się doczekamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 fotki z profilu - się doczekamy ? Kiedys byly w dyskusji o bialosci zebow, po laserowym rozjasnianiu. Tak to razilo, ze usuneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 to daj bez zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 to daj bez zębów ...ale stara jest zawsze usmiechnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 daj phone do niej -poopowiadam jej trochę o forumowym q...sie to jej mina zrzednie .... i wtedy pstryk zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 daj phone do niej -poopowiadam jej trochę o forumowym q...sie to jej mina zrzednie .... i wtedy pstryk zrobisz ...gdzies numer zgubilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no dobra- nie powiem nic o forumowym q.... przedstawie sie jako gej ...ten z którym jezdzisz na ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 11.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no dobra- nie powiem nic o forumowym q.... przedstawie sie jako gej ...ten z którym jezdzisz na ryby ! ...swietnie, bo ostatnio usta go bola. ps. musze dzieciaka do szkoly zawiesc. Pa,pa, cmok,cmok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 dawno temu latem ogoliłam głowę Kurnia, matka dyrektorka, polubilam cie! Ja to bym dredy chciala, ale tak se mysle, ze za stara juz jestem... Dziecieciu pare lat temu wydziergalam cud dredy, moja dume. Niestety juz w reklamowce... razem ze znajomą ciągle poprawiamy dredy jej dziecku a ona wzdycha że też chce ale za stara no i że nauczycielce nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 z tym że, jak to się rob te dredyi? Najpierw robisz tapir pojedynczych pasemek, potem kazdego dreda ciasno szydelkujesz. Przy grubych, prostych wlosach wskazana przed cala operacja mocna trwala. Mnie wydzierganie ok 50 dredow zajelo 2 dni... Nie moglam ciegiem bo lapy mi odpadaly. Ciezka robota... Efekt byl taki: http://images25.fotosik.pl/138/a26bbb4966d23591.jpg Po jakims czasie wyczailysmy, ze kuzynka corki chce sciac swoje dlugie wlosy. Kolor wlasciwie ten sam, wiec kite skrzetnie zarekwirowalysmy. Wydziergalam z nich tyle samo dredow, ile corka miala swoich na glowie, i doszylam do nich te zdobyczne. Efekt byl taki: http://images24.fotosik.pl/140/3a025cb5789dc697.jpg http://images34.fotosik.pl/104/cd37769ee6000c71.jpg To nie koniec... Potem co jakis czas trzeba je poprawiac, walkowac, szydelkowac, prac, filcowac, etc... Jesli chodzi o codzienna pielegnacje, niczym sie ona nie rozni od tej, jaka zapewniamy normalnym wlosom, (mycie, odzywki) wbrew obiegowej opinii, ze dredy to brud i syf. No... szczotkowanie odpada... Poza tym dredy dojrzewaja, im starsze, tym lepiej wygladaja. Zapewniam, ze zadbane, wypielegnowane dredy prezentuja sie naprawde ladnie! Ufff, a sie rozpisalam, o dredach wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 nie no matko pieknie szacun normalnie za taka prace i efekt. Czy te dredy jeszcze istnieja ? A jak w sytuacja podredowa ? Trzeba scinac do skory ? ja sie nie zdecydowalam na dredy - bo myslalam , ze mnie moze z roboty wyrzuca - ale mialam fajne, profesjonalne , murzynska reka wykonane warkoczyki, z doplatanymi wlosami . byly super wygodne w obsludze i czulam sie w nich swietnie - z wylaczeniem pierwszych dwoch dni, kiedy pod ich ciezarem (byly prawie do pasa) - mialam wrazenie ze skora z czola naciaga mi sie do potylicy mniej wiecej wkleje zdjecie - ja mi sie uda zeskanowac To taka soft wersja dredow - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 A moje...?No coz, moje wygladaja tak:http://images28.fotosik.pl/139/f2efcc6f5e11a478.jpg Koncowki suche, reszta wlasciwie w normie. Czego to ja nie ladowalam na ten swoj leb...Konczylo sie, jak do tej pory, na Loreal Elseve do farbowanych,szampon i odzywka, od czasu do czasu maska. Cala procedura wyglada tak:Pranie, czyli szampon, potem odzywka do splukiwania, osuszenie recznikiem, odzywka bez splukiwania,suszenie naturalne (bez suszarki), jedwab glownie na koncowki,pianka do kreconych, jedwab w spray'u GlissKur na codzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zapewniam, ze zadbane, wypielegnowane dredy prezentuja sie naprawde ladnie! Nooo do tego to mnie nie przekonasz. Ładnie to pojęcie względne, szczególnie jeśli chodzi o dredy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 matka - to Ty tam powyzej na zdjeciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts