Gość 11.01.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Czy te dredy jeszcze istnieja ? Taaa... w reklamowce w szafie... A jak w sytuacja podredowa ? Trzeba scinac do skory ? Nie bylo tak zle, udalo sie odzyskac jakies 3 cm prostego wlosa... mialam fajne, profesjonalne , murzynska reka wykonane warkoczyki, z doplatanymi wlosami . Zawsze takie mi sie bardzo podobaly, nosilam sie z zamiarem trzasniecia sobie takich, ale... powiedz mi Zochno, co sie w przypadku warkoczykow robi z odrostami? Nijak ich zaplesc przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zapewniam, ze zadbane, wypielegnowane dredy prezentuja sie naprawde ladnie! Nooo do tego to mnie nie przekonasz. Ładnie to pojęcie względne, szczególnie jeśli chodzi o dredy. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac. Kazdy robi na swojej lepetynie co mu sie podoba, co nie znaczy ze musi sie to podobac wszystkim, szczegolnie jesli chodzi o fryzy zaczerpniete z innych kultur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Matka, się powtórzę........ podziwiam za chęci, luz i wytrwałość no i dzięki za instrukcję Ps. fotka super!!! Zamówiłam to cudo z łożysk, nieważne cielęcych, zwierzęcych, roślinnych, czy samochodowych najważniejsze, żeby działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Taaa... w reklamowce w szafie... a no , przegapilam w poprzednim wpisie. moje doplatane warkoczyki tez leza w woreczku powiedz mi Zochno, co sie w przypadku warkoczykow robi z odrostami? Nijak ich zaplesc przeciez... no nijak, prawda. takze warkoczyki sa sytuacja krotkodystansowa. Chociaz u mnie przetrwaly jakies 4/5 mcy.. - nie bylo tak zle , bo przy doplatanych z identycznego koloru wlosow , tych odrostow tak mocno nie widac. no , przynajmniej tak mi sie wydawalo Mozna jakas opaske kombinowac Ale rozwiazanie bylo genialne - zwlaszcza, ze przebywalam wtedy czesciowo w klimatach goroco-wilgotnych i normalnie mialabym na glowie murzynskie loki a'la wczesnyMicheal Jackson . A taK po wypraniu cyk gumeczka i po klopocie A przy dredach odrosty mozna "dofilcowac" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zosia, może znajdziesz fotkę z tego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zosia, może znajdziesz fotkę z tego okresu O Taak ..Zosia czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.01.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a moje wygladały (kiedys) tak [zdjecie powinno miec tytuł : "topielica karmi łabądki " ] teraz tez tak wygladaja ale sa o 2/3 (?) krótsze http://images32.fotosik.pl/106/381a5910c9faf1cam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.01.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zielona fajna topielica :lol: Buu moja fryzura by sie nazywała mniej romantycznie, pasowałaby nazwa a la mop :lol: W każdym razie, po przemyśleniu, pozostanę ze swoim mopem, czyli, nie zetnę włosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wow!!!!! nie mogę uwierzyć, że obcięłaś taaaakie włosy, Paula moje przy Twoich to jakieś takie mizerotki fotka z 29.12.07. wesele brata http://images33.fotosik.pl/107/8cda59d73240242am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Zielona - pięknie włosy !! Mnie nigdy nie udało się zapuscić takich długich, bo jednak koncówki mam cieniutkie i musze reguralnie ścinać, zeby jakoś wyglądały i się układały.. Kuleczka - Twoje też niczego sobie Zadbane i błyszczące - bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.01.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No wiec juz wiecie czemu tak szalalam rok temu na forum po obcieciu Teraz zapuszczam - szybko rosna ps. kulka bardzo mi sie twe wlosy podobaja - zadbane i w bardzo fajnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dzięki baby arco, wklejaj szybciutko swoje kudły Tak Zielona, teraz już wszystko jasne ale że Ty się dałaś namówić na ścięcie, i to na ludzika lego nie do wiary co do koloru, to mam jasny brąz z refleksami blondu (refleksy, nie czarno-biała zebra brrrr) po ostatnich przejściach z salonami fryzjerskimi aż dziw, że udało mi się doprowadzić je do tego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 arco, wklejaj szybciutko swoje kudły Nie wiem czy dysponuje jakimś zdjęciem na którym są dobrze widoczne Poszukam...a jeśli nic nie znajdę to wieczorkiem specjalnie strzelę sobie jakaś sesję Kulka mam prośbę do Cię...ale to na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A ja ma duzo kreconych naturalnie na na na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 nogach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.01.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Na na na to byl rodzaj pogwizdywaniaBo sie ciesze! Bo sie nawet nie czesze! (tylko po wymyciu rozczesuje). Po spaniu przed wyjsciem do roboty pomacham reka po glowie i po sprawie.No to sie pochwalilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 nogach ??? sory, ale nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bo sie ciesze! Bo sie nawet nie czesze! (tylko po wymyciu rozczesuje). Po spaniu przed wyjsciem do roboty pomacham reka po glowie i po sprawie. No ja tez tak mam, noramlnie luzik! I nie jest to wynik lenistwa, czy cos, zeby sobie nikt nie pomyslal... To koniecznosc raczej, bo po rozczesaniu wygladaja tak... http://images33.fotosik.pl/107/5a1b068dde19f625.jpg ... ze spokojnie moglam pozowac do sesji zdjeciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 14.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 cudo P.S. mam farbowane, przesuszone, proste, do ramion, blond włosidła, dużo i raczej grubaśne, kiedyś były naturalnie blond, teraz naturalny to taki stalowy ...zakupiłam to cudo, które polecała Zielonooka, czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 14.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 http://images25.fotosik.pl/139/6cab560d5cab8d86.jpg A oto moje włosiska (co prawda nie przy swoim laptopiku tylko przy koleżanki). Roboty przy nich co nie miara, ale warto. Mam zamiar jeszcze zapuszczać do momentu gdy mi się nie znudzą. To są najdłuższe włosy jakie miałam w swoim życiu Mam plana: podążajcie moim śladem i wklejajcie zdjęcia swojej czuprynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts