monika.KIELCE 14.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 no to dałam czadu !!!! Jak ostatnio czytałam to forum to jeszcze nikt zdjęcia nie wkleił. Miałam być pierwsza Wysłałam posta bez uwczesnego obglądnięcia nowych postów. Ale przypał Fajne włosiska macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja znalazłam tylko takie zdjęcia z włosami w roli głównej Na sesję nie miałam dziś czasu To z tegorocznych wakacji http://img212.imageshack.us/img212/5053/wosymv4.jpg A to z minionego Sylwestra http://img514.imageshack.us/img514/9900/kucykva4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kobiety, macie zajefajne włosy matka, zdecydowanie trzymaj się tej pierwszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 14.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kocham Was Laski. Normalnie, cud, miód, orzeszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 W końcu jakiś facet, który zna się na rzeczy my Ciebie też love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Widzę,że niektórzy przechodzą matamorfozę na forum...normalnie sama słodycz i łagodność No nic...ja i tak czekam na wybuch...bo to mi wygląda na ciszę przed burzą Eeeeeeeee...przepraszam - trzymajny się tamatu! To kto teraz wklei nam swoją łepetynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 To kto teraz wklei nam swoją łepetynę? ja nie. Taaaa- Od włosów się zaczyna...a potem przyjdzie kolej na bieliznę ...albo - co gorsza - zawartość naszych torebek... a mama mówiła...szanuj się dziewczyno, szanuj... PS taki mam dzisiaj dziwny jakiś, zaczepny humor... ale na wszelki wypadek - w torebce posprzątane - jeszcze pachnie nowością...(torebka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Arcobaleno- mam! wiem już kogo mi przypominasz - swą uroda delikatną.- Mignąła mi ostatnio w jakims filmie...masz podobną - taką drobną buźkę dziecięcą, zadarty nosek, błysk w oku...no nie wiem co jeszcze - ale mi tak pasuje do... Anny Dymnej (w młodosci ) Kuleczka - śniłaś mi się wczoraj... (kurcze - nie sądziłam że postaci forumowe trafią do snów mych...choć przecież - w większości to jednak prawdziwe -z krwi, kości (i włosów) osoby, więc co tu sie dziwić... Jaciekrence- ciśnienie w wężu było za słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Arcobaleno- mam! wiem już kogo mi przypominasz - swą uroda delikatną.- Mignąła mi ostatnio w jakims filmie...masz podobną - taką drobną buźkę dziecięcą, zadarty nosek, błysk w oku...no nie wiem co jeszcze - ale mi tak pasuje do... Anny Dymnej (w młodosci ) Nie Ty pierwsza masz takie skojarzenia - wiele razy już słyszałam, że przypominam komuś Anię od Pawlaków I nawet moja mama tak twierdzi No cóż...piękna ta Ania była, taka subtelna i delikatna...tylko teraz mało z tej delikatności zostało....mam nadzieję, że ze mną będzie inaczej Muszę się jeszcze bardziej udzielać w wąciu ( ) o odchudzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Wracając do wacia - choć nie znosiłam krótkich włosów a tym bardziej takich przejsciowych niby -fryzur... to jednak dreszcz przechodzi mi na wspomnienie - kiedy usiadlam u mojej znajomej fryzjerki i powiedziałam - Tniemy na zapałkę! Jej mina... i ten zgrzyt nożżżżżyczek na końskim ogonie...ale to był pierwszy i chyba ostatni raz... Arco- kurcze - myślałam ze cie zaskoczę mą wyjątkową spostrzegawczością... (co do Prototypu - jest jej więcej po urodzeniu dziecka - ty juz masz to za sobą -i jest dobrze...grunt to stały i niczym nie ograniczony dostęp do odmładzających i czegotoniemajacych endorfin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 15.01.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 wiecie co, jakoś się tak głupawo zrobiło w tym wątku, nie mam ochoty już tu zaglądać. Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Srodek jest dostepny w pl-u. przyda sie kobietom dbajacy o wlosy. http://img88.imageshack.us/img88/7696/wlosy4sb2.jpg Stosuja go w szanujacych sie salonach i naprade jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dla wymagajacych pan, ktorym nie jest glupawo polecam : http://img249.imageshack.us/img249/320/wlosy7yg5.jpg Mozna zabrac w podroz, zajmuje malo miejsca i jest rewalacyjne jako dawka jednorazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 moja fryzjerka mówi (i ja jej wierzę) że choć włosów mam sporo i je lubi - bo są podatne na różne zabiegi - to jednak są delitatne i cienkie... probowałam dziesiątek różnych kosmetyków...ale mam kilka sprawdzonych od lat - - ostatnie nowości (te z jedwabiem) mają w sobie właśnie za dużo myziaczy po których już parę godzin po myciu włosy sa klapnięte i jakies takie... dla efektu lśnienia od czasu do czasu płuczę włosy w wodzie z sokiem z lemonki... Moja ulubiona odzywka w sprayu Revlon (pięknie pachnie - albo po prostu barrrrdzo milo mi sie kojarzy... ) - dwufazowa - wstrząśniete- nie mieszane naniesione na włosy umyte szamponem dla dzieci (to ważne ) http://e-fryzjer.pl/revlon-professional-equave-2phase-odzywka-dwufazowa-wlos-p-124.html a jak chcę mieć "tę burze włosów każdy zna..." na dłużej, zabieram się na poważnie do roboty: szczotka, suszarka i jazda: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=394 trzeba się przy tym namęczyc bo odzywka jest aktywowana ciepłem suszarki, ale efekt jest wart zachodu... aha - nie znosze fryzur prosto od fryzjera...na imprezy układam sobie sama - wiem jak im nie zaszkodzić (za gorąca suszarka, za duzo odżywek, itp)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ... i oczywiscie zapomnialem dodac szmponu dla tych samych pan, rowniez z najbardziej renomowanych salonow fryzjerski na polapie swiatowym. http://img411.imageshack.us/img411/6715/wlosy8md0.jpg Oczywiscie rowniez, L'OREAL PROFESSIONNEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Revlon jest bardzo "niskim" produktem, na półki "Ruchu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ... i oczywiscie zapomnialem dodac szmponu dla tych samych pan, rowniez z najbardziej renomowanych salonow fryzjerski na polapie swiatowym. a dziękuje , dziekuję - w imieniiu Emilki - mojej przesympatycznej fryzjerki - z pewnością ucieszy się z takiego komplementu... I kto by pomyślał - sama to wszystko rozkręciła od podstaw... Dobry fryzjer - z którym rozumiemy się bez słów - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ... i oczywiscie zapomnialem dodac szmponu dla tych samych pan, rowniez z najbardziej renomowanych salonow fryzjerski na polapie swiatowym. a dziękuje , dziekuję - w imieniiu Emilki - mojej przesympatycznej fryzjerki - z pewnością ucieszy się z takiego komplementu... I kto by pomyślał - sama to wszystko rozkręciła od podstaw... Dobry fryzjer - z którym rozumiemy się bez słów - bezcenne. Tylko sprawdz, czy Emilka sprzedaje i uzywa produkty z polskimi etykietami i oznaczeniami. Wszystko produkuja w hiszpani, ale trzeba szukac tych na rynek usa. No i tak jak pisala Mufka, GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 15.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 sprawdzilam - ale nie wiem na jaki rynek był przeznaczony..... na butelce jest naklejka w jęz. polskim - ale to chyba musi być...na wypadek procesu o duże odszkodowanie z LOREal po pomyleniu z płynem do płukania jamy ustnej... http://images31.fotosik.pl/109/a60a93d89b46ad32m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaciekrence 15.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 sprawdzilam - ale nie wiem na jaki rynek był przeznaczony..... na butelce jest naklejka w jęz. polskim - ale to chyba musi być...na wypadek procesu o duże odszkodowanie z LOREal po pomyleniu z płynem do płukania jamy ustnej... http://images31.fotosik.pl/109/a60a93d89b46ad32m.jpg ... i widzisz, jak zwykle mam racje. Jesli mowa o plynie do pukania jamy ustnej, to polecam na rynku polskim to: http://img441.imageshack.us/img441/2001/plynjh3.jpg w tych produktach trzymaja sie norm swiatowych, nie to co kosmetyki itp. ps. oczywiscie kupujemy je w odpowiednim "salonie", a nie w markecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts