agap771 16.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jakie argumenty przemawiają za tym że warto? Pytam bo mam taką sytuację że bidet troszkę koliduje nam sprawę z instalacją innych sanitariatów w łazience i tak się zastanawiamy czy aby na pewno warto na siłę go wciskać do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 16.06.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jeżeli do tej pory żyłaś bez bidetu i jakoś szczególnie nie odczuwałaś jego braku, to jego instalacja zwłaszcza jeśli jest ma coś komplikować nie ma sensu. Mieszkałam w domu z bidetem przez prawie 2 i nie pamiętam żeby kiedyś był używany, może kilka razy, "bo był". Tylko kotek lubił się z niego napić bo mu się na głowę nie lało tak jak z kranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 16.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 BIDET to jedna z najwspanialszych rzecz w moim domu Dla kobiet jest poprostu boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.06.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 My używamy go codziennie, do oczywistych celów i nie tylko, świetnie sprawdza się również do mycia maleńkich dzieci, a starsze też bardzo lubią w nim myć rączki albo nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.06.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja również żyłam bez bidetu, w nowym domu go nie zaplanowaliśmy, więc po prostu nie ma da niego miejsca. Teraz żałuję. Już na etapie projektowania domu zadbałabym o to, żeby się zmieścił Korzystam z niego u "szwagrów" w mieszkaniu. Super sprawa, zwłaszcza, jeśli się ma dzieci. I lubi chodzić latem boso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małosia1 16.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja zamiast osobnego bidetu zamontowałam tzw. bidetówkę - słuchawkę bidetową z baterią obok kibelka. Też mieliśmy trochę mało miejsca na osobny bidet, a to rozwiązanie wydaje się najpraktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.06.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Używam często, niekiedy codziennie (nawet kilka razy dziennie). To zależy kiedy i po jakich czynnościach odczuwasz potrzebę podmycia się. Ja mam w łazience tuż obok sypialni - nigdy bym z niego nie zrezygnowała, choć przez 35 lat żyłam bez niego.Poza tym - myjemy np. w nim nogi, a córka wszystkie pet shopy co jakiś czas kąpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.06.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 ja planuję bidettę. Nie podoba mi się idea przesiadania z urządzenia na urządzenie po hmm... grubszych seansach. Co więcej - to jeden sanitariat więcej do umycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts