laparia 14.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Mam zamiar zrobić w salonie podłogę wyspę z paneli drewnianych a wokół gres. Czy podłoga wstanie jeśli nie będzie dylatacji tak jak to jest w przypadku gdy podłoga jest na całości. Jak rozwiązać ten problem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ... Czy podłoga wstanie jeśli nie będzie dylatacji ... nie ma gwarancji, ze nie wstanie ... Jak rozwiązać ten problem ... zdylatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 14.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja mam obramowanie z gresu i parkiet w środku - styk jest zdylatowany korkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 14.01.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ale czy u Ciebie jest podłoga pływająca? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ja mam podłogę pływającą ale tylko po kilku drinkach na trzeźwo zjawiska nie obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 14.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 może zastosuj listwę zakańczającą, taką jak tu: http://www.polmar.top.pl/spis4.php STEP1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts