MartaSławek 15.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Mam prośbę do osób posiadających w swoich domach obniżony salon. U mnie trzeba dorobić tylko jeden stopień - nie wiem jednak co będzie najlepiej wyglądać, i co się najlepiej sprawdzi w użytkowaniu... prosty, zaokrąglony a może zupełnie coś innego... Stąd moja prośba do osób posiadających juz takie schodki o zdjęcia i opinie. W necie nie moge nic znależć. Wpadłam tylko na jedno zdjęcie:http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/wybor-dzialki-i-projektu/wysoko-nad-glowa,6319_1542.htmPo prawej stronie drugie z góry ( u mnie jeden stopień mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Przede wszystkim wyróżnij go kolorystycznie bo inaczej goście bedą potykać.Np. krawędz stopnia z dekorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 15.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 my zrezygnowalismy ze schodka, podobno to nie jest wcale fajne w uzytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 http://images31.fotosik.pl/85/c6831fc51946b74cmed.jpg To dla zachęty więcej w galerii dom Edyty Kozłowskiej. mam nadzieję, że nie będzie miała do mnie pretensji o to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.01.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ja mam dwa stopnie. Zrobione są po łuku. Nie sa uciążliwe, nawet dzieci nie maja kłopotu, szybko sie przyzwyczaiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 16.01.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Anisia3 - może jakaś fotka by się znalazła.....Moje wejście do salonu i z zalonu do drugiej jego części to duże koła ścięte u dołu. Stopnie w kształcie łuku mogłyby chyba dobrze wyglądać. Nie chciałabym tylko żeby zajeło to mi zbyt dużo miejsca, bo takie same stopnie będą na dwóch prostopadłych co siebie ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 16.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 U mnie w dzienniku są na pewno widoczne te schodki, tyle, że jeszcze bez ścian. Zdjęcia robione na etapie stanu zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 16.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ja mam taką sytuację w domu - tzw. salon i kuchnia obniżone o jednego pustaka. Przeglądam zdjęcia jakie mam, ale nie mam dobrego ujęcia stopnia, mogę zrobić wieczorem i podesłać Ci na priv koło 21ej. Mam w pokoju dwa takie stopnie - jeden prowadzący z korytarza do pokoju a drugi z pokoju przez drzwi balkonowe na przyszły taras. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 16.01.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzięki wielkie Basiaw, będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 17.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 mam schodki i drugi raz na pewno bym nie zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 17.01.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 askaaa - możesz napisać coś więcej, dlaczego jesteś taka niezadowolona ...? U mnie już trochę za późno na zlikwidowanie takiej różnicy poziomów, ale ciekawa jestem jakie niedgodności mnie w związku z tym czekają. Poza tym możesz pomóc innym przeglądającym ten wątek w dokonaniu wyboru na "za" lub "przeciw" takiemu rozwiązaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 17.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 schodki to pomylka... jeszcze w tym domku nie mieszkam a juz nie moge na nie patrzec ! Tak naprawde chodzi mi o dziecko( akurat mam takie ktore ciagle biega, skacze i takie tam rozne). Upadla juz nie raz na nich ! Mi osobiscie tez przeszkadzaja. Pewnie sie przyzwyczaje,bo jakie zreszta mam wyjscie "za" nie znalazlam zadnego. Zrobilam u siebie poniewaz byly w projekcie. Zreszta kiedys obnizony salon strasznie mi sie podobal, ale teraz zdecydowanie jestem na NIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts