Elfir 15.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Chętnie pomogę w urządzeniu fragmentu ogrodu, doradzę lub wykonam kompleksowy projekt zagospodarowania ogrodu. Mam wieloletnie doświadczenie w projektowaniu ogrodów przydomowych, zieleni ochronnej, zieleni firmowej. Współpracuję z firmami wykonawczymi (w okolicach Poznania i Łodzi). Serdecznie zapraszam - proszę o kontakt na priv.Albo bezpośrednio: 600 10 40 80 lub [email protected]facebook: @Ogrody.Elfirtablica Pinterest: https://pl.pinterest.com/elfir2722/elfir-studio-projektowania-terenów-zieleni/ Może się zdarzyć, ze nie odbiorę telefonu z rożnych względów. Aby się nie dobijać, proszę o SMS np. "projekt ogrodu" + swój nr telefonu Więcej zdjęć na ostatnich stronach tego wątku i w albumie na FB. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Mogę z czystym sumieniem doradzić fachową pomoc Elfirka!!!!!!! Mimo młodego wieku posiada niesamowite pokłady wiedzy Nie dość, że jest miłą i serdeczną osobą to na dodatek potrafi w mig poznać i wczuć się w gust właściciela przyszłego ogrodu.! miałam ogromne szczęscie, ze spotkałam poprzez forum Muratora tak kompetentną osóbkę, która już po pierwszym spotkaniu okazała się nadającą na tych samych falach ogrodniczych dziewczyną Mam nadzieję, że nasza znajomośc po tych kilku spotkaniach nie zakończyła się, bowiem w razie potrzeby mam zgodę dzwonić do niej na pogotowie ogrodnicze nie mówiąc, że będzie dla Nas ogromną przyjemnością gościć ją już w zagospodarowanym ogrodzie!!!!!!! pozdrawiamy Elfirku !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 09.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 http://daylily.net/gardens/images/bobbiebrooks/2005/BabsonEstate-330.jpg Elfirku czy wiesz jak nazyawją sie rosliny posadzone na tej malej skarpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.07.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Małe zdjęcie. na pewno jest: berberys Thunberga "Bagatelle" lub "Atropurpurea Nana", lawenda, jakieś odmiany zywotnika, chyba cyprysik tępołuskowy "Gracilis", tawuła japońska (chyba "Goldflame") i najprawdopodobniej rozchodnik okazały. Reszta roślin to zielone plamy, nie widać ani liści ani kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Poprosze o namiary na pania na priv. Chetnie skorzystam z usług. W sumie ogrodem zajme sie w przyszłym roku ( aktualnie trwa budowa) ale kontakt zawsze warto miec;) Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 11.07.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ślicznie dziękuję za odpowiedź, jestem laikiem ogrodowym a mam u siebie skarpę do obsadzenia i zupełnie nie wiem co można na niej posadzic - stąd moje pytanie.pozdrawiam serdeczniekamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 oj jak ja się cieszę, że wąteczek rusza Elfirku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Na szczęscie nie narzekam na brak zleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Na szczęscie nie narzekam na brak zleceń wiem, wiem pracowita kobieto pozdrawiam;)) P.S. u Nas ziemia nawieziona, niebawem ogrodzenie i zaczniemy obsadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A jak tam ogrodzenie i wejście do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A jak tam ogrodzenie i wejście do domu? na dniach się będzie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.07.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dopisuję się do głosów zachwytu nad projektami Elfir Mam dopracowany w szczegółach projekt uwzględniający wszystkie możliwe czynniki od moich upodobań i zachcianek do warunków działki oczywiście Podziwam za wyobraźnię przestrzenną i znajomość roślinnych tematów... No i nie mogę się doczekać kiedy będzie można wprowadzać plan w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam, a czy można poprosić o jakiś szacunkowy cennik? w dzienniku widać działeczkę którą musze jakoś zagospodarować, cała działka 560 m2 w tym dom jest 116m2....działka jest od zachodu (front domu), północy (wykusz) i wschodu (tył i taras)... ...czy mogę liczyć na pomoc jeśli jestem w Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaandrzej 12.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jak można z Elfirem się skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 26.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 witaj,gratuluje rozpoczęcia,.....widzę że innym będziesz projektować wielkie piekne ogrody, a sama masz tak mało...., nie marzysz o dużym ogrodzie???? ale ja nie w tej sprawie, podaj mi proszę na priv kontakt do Ciebie, (meil i telefon) i ew. cene za swoje projekty, czy za całość, czy zależy od metrów??dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.09.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam, Mamy dużą działkę, prawie 2,5 tys metrów koło Rokietnicy. I marzymy o pięknym ogrodzie. Proszę o kontakt na priv. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Przepraszam, ale forum nie powiadamiało mnie o postach w tym watku i myslałam, że temat umarł smiercią naturalną.W razie czego skontaktowac się można najszybciej poprzez prywatna wiadomośc na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 09.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dołączam do grona szczęśliwców, którzy mają ogród zaprojektowany przez Elfir. Projekt przeszedł moje najśmielsze przypuszczenia, co można zrobić na mojej działce. Mimo że nie jestem zwolennikiem prac ziemnych i zapach obornika dalekim jest mi od miłego, z vervą zabieram się na wiosnę do realizowania projektu . Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Heath-no to razem zaczynamy działać od wiosny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 15.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Elfir czy ja również mogę liczyć na pomoc????????? Działkę mam dużą i sama nie wiem od czego mam zacząć .Na pewno etapami , ale JAK plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts