Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projektowanie ogrodów

Recommended Posts

Witam

Chętnie pomogę w urządzeniu fragmentu ogrodu, doradzę lub wykonam kompleksowy projekt zagospodarowania ogrodu.

Mam wieloletnie doświadczenie w projektowaniu ogrodów przydomowych, zieleni ochronnej, zieleni firmowej. Współpracuję z firmami wykonawczymi (w okolicach Poznania i Łodzi).

Serdecznie zapraszam - proszę o kontakt na priv.

Albo bezpośrednio: 600 10 40 80 lub [email protected]

facebook: @Ogrody.Elfir

tablica Pinterest: https://pl.pinterest.com/elfir2722/elfir-studio-projektowania-terenów-zieleni/

Może się zdarzyć, ze nie odbiorę telefonu z rożnych względów. Aby się nie dobijać, proszę o SMS np. "projekt ogrodu" + swój nr telefonu

Więcej zdjęć na ostatnich stronach tego wątku i w albumie na FB.

Edytowane przez Elfir

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 346
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogę z czystym sumieniem doradzić fachową pomoc Elfirka!!!!!!! :D Mimo młodego wieku posiada niesamowite pokłady wiedzy :D

Nie dość, że jest miłą i serdeczną osobą to na dodatek potrafi w mig poznać i wczuć się w gust właściciela przyszłego ogrodu.!

miałam ogromne szczęscie, ze spotkałam poprzez forum Muratora tak kompetentną osóbkę, która już po pierwszym spotkaniu okazała się nadającą na tych samych falach ogrodniczych dziewczyną :lol:

Mam nadzieję, że nasza znajomośc po tych kilku spotkaniach nie zakończyła się, bowiem w razie potrzeby mam zgodę dzwonić do niej na pogotowie ogrodnicze :wink: nie mówiąc, że będzie dla Nas ogromną przyjemnością gościć ją już w zagospodarowanym ogrodzie!!!!!!!

pozdrawiamy Elfirku :D !!!!!

• 1 month później...
Małe zdjęcie. na pewno jest: berberys Thunberga "Bagatelle" lub "Atropurpurea Nana", lawenda, jakieś odmiany zywotnika, chyba cyprysik tępołuskowy "Gracilis", tawuła japońska (chyba "Goldflame") i najprawdopodobniej rozchodnik okazały. Reszta roślin to zielone plamy, nie widać ani liści ani kwiatów.

Dopisuję się do głosów zachwytu nad projektami Elfir

Mam dopracowany w szczegółach projekt uwzględniający wszystkie możliwe czynniki od moich upodobań i zachcianek do warunków działki oczywiście :D

Podziwam za wyobraźnię przestrzenną i znajomość roślinnych tematów...

No i nie mogę się doczekać kiedy będzie można wprowadzać plan w życie :roll:

• 3 weeks później...

witam,

a czy można poprosić o jakiś szacunkowy cennik? :wink:

w dzienniku widać działeczkę którą musze jakoś zagospodarować, cała działka 560 m2 w tym dom jest 116m2....działka jest od zachodu (front domu), północy (wykusz) i wschodu (tył i taras)...

...czy mogę liczyć na pomoc jeśli jestem w Warszawy?

• 2 weeks później...

witaj,

gratuluje rozpoczęcia,.....

widzę że innym będziesz projektować wielkie piekne ogrody, a sama masz tak mało....,

nie marzysz o dużym ogrodzie????

ale ja nie w tej sprawie, podaj mi proszę na priv kontakt do Ciebie, (meil i telefon) i ew. cene za swoje projekty, czy za całość, czy zależy od metrów??

dziękuje

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Dołączam do grona szczęśliwców, którzy mają ogród zaprojektowany przez Elfir. Projekt przeszedł moje najśmielsze przypuszczenia, co można zrobić na mojej działce. Mimo że nie jestem zwolennikiem prac ziemnych i zapach obornika dalekim jest mi od miłego, z vervą zabieram się na wiosnę do realizowania projektu :D .

Pozdro!

• 1 month później...