Elfir 24.04.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 wierzby sa chyba najszybciej rosnącymi gatunkami krzewów i drzew w naszym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 24.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no to nie mam więcej pytań dziękuje bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 09.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 To ja też z zapytaniem. Obok domu po 2 stronach drzwi balkonowych chce posadzic po 3 takie okragłe tuje na nóżkach (nie wiem jaka maja nazwe), czy beda do nich pasowały rododendrony lub azalie i takie niskie wrzosy? Chodzi mi również o glebe i potrzeby, a jeszcze dodam ze to bedzie sciana pd-zach. Chodzi mi o te tuje na nóżkachhttp://www.klomb.rzeszow.pl/galeria/cache/pasy-drogowe/tereny-zieleni-4.jpg_595.jpgWielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Żywotniki lubią gleby gliniaste, nieco zasadowe, a różaneczniki kwaśne. Ale na szczęście są tolerancyjne. Po prostu nie sadź ich w podłożu dla różaneczników. kuliste korony mają również niektóre sosny, które lepiej sobie radzą z kwaśną glebą, oraz cyprysik lawsona "Globosa" - tez bywa szczepiony na pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 13.05.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 (edytowane) W tej chwili rzucam swoją dotychczasową pracę zawodową, aby całkowicie poświęcić się projektowaniu, oficjalnie, pod szyldem firmy: "ELFIR" Studio Projektowania Terenów Zieleni. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Informuję, że w roku 2008 nie jestem w stanie przyjąć więcej klientów. W tej chwili rzucam swoją dotychczasową pracę zawodową, aby całkowicie poświęcić się projektowaniu, oficjalnie, pod szyldem firmy: "ELFIR" Studio Projektowania Terenów Zieleni. Elfir, a nie w roku 2009? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.05.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Też bym była chętna, ale na 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 no fakt, miało być 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 22.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no to gratuluję!!!!! życzę jak najwięcej klientów, zadowolonych, no i satysfakcji z pracy bardzo się cieszę i życzę samych sukcesów!! pozdrawiam (zadowolona klientka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 31.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 W tej chwili rzucam swoją dotychczasową pracę zawodową, aby całkowicie poświęcić się projektowaniu Wcale się nie dziwię że rzuca. Właśnie oglądam projekt wykonany przez Elfir i jestem zachwycony. Jeżeli ktoś jeszcze zastanawiał się skąd wziąć firmę to niech się nie zastanawia. Powiem więcej jeżeli możecie wstrzymać się z ogrodem w tym roku to poczekajcie do 2010 i zapiszcie się do Elfira. Na pewno będzie to najlepiej zainwestowany czas w Waszym życiu Pozdrawiam Zadowolony klient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 31.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam Ja nie mogę. Za takie rekomendacje może warto poczekać Elfir jak u Ciebie z terminami ? może warto się zapisać już na przyszły rok ? I jak to cenowo wygląda ? Oczywiście odp. poproszę na P.W. lub mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.05.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Elfir, jak w praktyce wygląda Twoje projektowanie ogrodu? Jakie dane są Ci potrzebne? Czy wszystko odbywa się wirtualnie? No i cena, czy jest tajemnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja równize podpisuje sie pod pytaniem o termin na przyszły rok i jak to wyglada w praktyce? poproszę o info na priv. Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 (edytowane) Projekty wykonuje wirtualnie tez, ale o wiele bardziej wole obejrzec działkę na miejscu, bo łatwiej o natchnienie, pomysł na ogrod, gdy widze go osadzonego w otaczajacej przestrzeni. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Elfir, gratulacje Jesteś przykładem właściwiego człowieka we właściwym miejscu A przy okazji chciałam powiedzieć wszystkim, którzy planują zlecić projekt ogrodu, że Elfir robi to profesjonalnie, słucha klientów (co jest niezwykle ważne) i ocenia ich możliwości i potrzeby i to dla klientów projektuje. Wszystkim zainteresowanym polecam moje ochy i achy w moim dzienniku Elfir...............dziękuję raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 02.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Elfir jeśli znajdziesz chwilkę proszę podpowiedz jakie krzewy wys. do 1,5 m można sadzić od południowej strony budynku (odległość ok metra od ściany podłoże wyłożone"szmatą" i wysypane żwirem). Ziemia nienajlepszej jakości, miejsce raczej przewiewne czyli w zimie mogą chyba przemarzać ale latem posadzone hortensje stoją oklapnięte. Sucho. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.08.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dałam odpowiedz w wątku z pytaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artfilka 13.08.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kto z mazowieckiego byłby zainteresowany aby ogród zaprojektowała Elfir ?Ja jestem z Radomia i mam ochotę zamówić u niej projekt. Jakby było parę osób to koszt dojazdu Elfir byłby dla zamawiającego mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturPoniatowski 15.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Elfir, gratulacje ... chciałam powiedzieć wszystkim, którzy planują zlecić projekt ogrodu, że Elfir robi to profesjonalnie, słucha klientów (co jest niezwykle ważne) i ocenia ich możliwości i potrzeby i to dla klientów projektuje Cała niezwykłość polega na rozwiązaniu problemu przestrzeni dopasowaniu jej do gustu i wtopieniu w krajobraz rozmowa z klientem to krok do osiągnięcia sukcesu. Nie widziałem prac Elfir ale po tym co piszecie i co sama reprezentuje na forum na pewno jest dobrze przygotowana do wykonywania swojego zawodu. Czytają forum przeglądając posty podziwiam ludzi samodzielnych, pomysłowych, twórczych, pomocnych Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts