Elfir 29.03.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Elfirku czy posiadasz jakąś stronę int. z galerią lub innymi danymi ? Nie. Nie publikuję swoich prac, bo zbyt duże ryzyko skopiowania. Ponieważ nie wykonuję osobiście zaprojektowanych ogrodów nie bardzo mam dostęp do zdjęć realizacji. Chyba, że któryś z forumowych klientów się tutaj pochwali swoimi zdjęciami Mam nadzieję, że jak już wiosną rośliny wypuszczą liście, to pokażę zdjęcia z realizacji moich projektów z zaprzyjaźnionej firmy. Jesienią nie robiliśmy zdjęć świeżo założonych ogrodów, bo roślinek nie było jeszcze za bardzo widać Na napisanie strony internetowej nie mam po prostu czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Elfirku-planuje w tym roku trochę wzbagacić, upiększyć swój przód domek kwiatami i roślinkami...co byś proponowała na parapety od frontu domu o raz do posadzenia w donicach również przy drzwiach wejściowych domu??? Takie pytania najlepiej zadawać mi we wątku "Pytania do Elfir" - dzięki temu można uzyskać odpowiedzi nie tylko ode mnie, ale i innych ogrodników forumowych Jeśli chodzi o kwiaty od frontu to zadam zasadnicze pytanie - ile tam jest słońca? Troszku jest, bo albo z lewej przy wschodzie słoneczko doświetla, albo z prawej jak zachodzi.....jednak jest zadaszenie i przez to jest ograniczenie... nie pomyślałam o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Aka - sorry, nie zwróciłam uwagi, że to ty zadałaś pytanie jakoś tak automatycznie odpowiadałam. Przecież ja wiem jakie masz słońce na froncie! Polecam begonie, niecierpki, werbeny i fuksje - z sezonowych. Z wieloletnich bukszpan, hortensje (ale te w dużych donicach). begonia: http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/P1010011_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Elfirko-wiem ile masz pracy.. nawet nie śmiałabym przupiszczać, że będzisz pamiętać jakie mam słonce na froncie i pierwszy raz widze takie piękne begonie...całkowicie inne niz kiedyś miałam nasadzone w korytkach na blokowoym balkonie dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Pewnie miałas te begonie:http://www.magazyndomowy.pl/img/artykul/1999/begonia-stale-kwitnaca-begonia-semperflorens_14892_2.jpg to begonia stale kwitnąca A ja na zdjęciu pokazałam kaskadowa formę begonii bulwiastej (grupa Tenella) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 tak, tak właśnie tą...a hortensje to jakie? jakie nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 żeby nie martwić się przemarzaniem to hortensja drzewiasta Hydrangea arborescens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fidziu 30.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 jaką duża działkę masz fidziu? ok 2700 m2. wymiary to chyba 30 x 80 ale w połowie sie poszerza do 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 to możesz poszaleć...zazdroszcze tych m2 ziemi piękny ogród będziesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 (edytowane) zapisy na rok 2011. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gratuluję Elfirko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 W sumie jest OK, tylko wszyscy klienci na wiosnę zrobili się niesamowicie niecierpliwi Nie mam kiedy spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 mam nadzieje że nie śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Efilo - ty się załapałaś na fuksa na termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Efilo - ty się załapałaś na fuksa na termin do trzech razy sztuka - Cwaniara dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Efilo - ty się załapałaś na fuksa na termin a jednak nie śpisz wiem... to rekompensata za wszelkie budowlane 'pechy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Olgo jeśli bys miała chwilke czasu to bys mogła mi podpowiedzieć gdzie mogłabym umieścić w ogrodzie alejkę różaną...marzy mi się alejka z pergoli oblepionej różami....poza tym z lewej strony mojego ogrodu, za kojcem dla psa, przewidziana jest pergola(strona wschodnia) i drzwiczki w niej prowadzące do ogrodu (dokładnie to wypada z kończaca sie ścianą garażu) i też to bym chciała czymś obsadzić, co polecisz?i jeszcze jedno...z lewej strony domu stwierdziliśmy, ze jest za dużo trawy, tzn .tam nikt jej nie użytkuje, bo całe towarzystwo przebywa i korzysta z trawy z tyłu domy, wobec tego chciałabym na niej porobić jakieś klomby, wysepki...chodzą mi po głowie róże, trawy różne, wrzosy? może miedzy nimi jakieś krzewy owocowe, bo to strona północna, wiec jest dobrze nasłoneczniona i budynków tam nie ma jeszcze żadnych ....co o tym myślisz? może jakieś propozycje? kształt klombów? będę wdzięczna za pomoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 szkoda, że nie odwiedzasz wątku... My to wiernie na Ciebie czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.04.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 ciężko mi ten wątek odnaleźć na nowym forum i nie dostaję powiadomień o nowych wpisach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts