Elfir 10.08.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Jestem na urlopie. Proszę o kontakt po 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakov 17.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Elfir jak stoisz z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakov 17.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad45368b47e6aa31.htmlWitaj Elfir. Wiem, że nie masz teraz czasu na nowe projekty przynajmniej na najbliższe 2 lata dlatego proszę Cię, rzuć okiem na moje wypociny i powiedz, czy coś takiego ma sens, czy powinnam jednak darować sobie samodzielne projektowanie własnego ogrodu? Proszę o całkowitą i jak najbardziej krytyczną odpowiedź Przód działki ma wymiary ok 25mx19m, natomiast tył 25x25m. Teren jest właściwie płaski. Z przodu mam już podjazd i klomb różany, natomiast z tyłu są jedynie drzewka owocowe (z lewej strony rysunku) oraz huśtawka z piaskownicą. Chciałabym odgrodzić drzewka owocowe od pozostałej części ogrodu zielenią z pergolami lub trejażami stanowiącymi przejścia do "sadu". Jeżeli ten pseudo projekt ma jakiś sens, to mogłabym przystąpić do projektowania sobie poszczególnych rabat, bo nie na wszystko mam jeszcze pomysł Dlatego bardzo proszę o odp i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakov 17.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 nie widać zdjęcia, więc wklejem do niego link:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad45368b47e6aa31.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Wolne terminy II połowa lata 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.09.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 wolne terminy - jesień 2011 Zapytania i prośby o porady proszę kierować we wątku "Pytania do Elfir - forumowej ogrodniczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.10.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 elfir czy mam szansę ewentualnie załapać się na jesień 2011? czy odległość za duża? (wysłałam zapytanie na PW) będe wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 niestety, jesień 2011 już raczej nie... Raczej zima.Myślę, że jeszcze trochę, a będę musiała zapisy robić na wiosnę 2012.Zimą muszę mieć trochę wolnego czasu na dopilnowanie wykańczania domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 :( spóźniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Elfir - wysłałam maila, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 z powodu budowy nie wiem jak będę stała z terminami i dlatego wolę nie zapisywać chętnych na 2012. Zobaczymy jak to będzie w połowie 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 miałam dziś w nocy wypadek w kuchni, który skończył się szyciem ręki. Na razie mam problemy z rysowaniem a na kompie piszę jednym palcem. Stąd z góry przepraszam za wszelkie opóźnienia w rysowaniu i oddawaniu projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 18.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 witam serdeczniemam małe pytanko, jeśli można oczywiście. jestem "posiadaczką" tarasu 24 m od strony północnej i wschodniej. Jakie rośliny można by było utrzymać w donicach. dodam tylko, że jest to taras na 3 piętrze i okropnie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tutaj nie udzielam rad, od tego jest osobny watek w dziale "Ogrody". A wolne terminy mam na lato 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 26.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Pragnę polecić wszystkim fachowe oko i pomysłowość Elfirka. Cały czas realizujemy nasz ogród według projektu wykonanego przez naszą forumową projektantkę i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dziękuję za zdjęcia. Mundzia - twój taras widziałam kiedyś na innym blogu o budowaniu, jako inspirację http://www.tusiak.mojabudowa.pl/?menu=dodaj_komentarz&id=58724 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 27.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witaj Elfir,przez przypadek tu trafiłam i zastanawiam się czy mnie stać na taki projekt:) Czekam na priv:PDzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.10.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Poniżej zdjęcia z realizacji małego projektu wykonanego przez Elfir. Jeszcze niedokończony, ale coś tam widać. Polecam projektanta, bo wyobraźnię ma nieziemską. Jak się uda to dokończyć to prześlę zdjęcia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 grzegorz - tak sobie oglądam twoją realizację tarasu i porównuję ją z pierwotnymi planami użycia prefabrykatów betonowych. Jednak naturalny i szlachetny materiał daje nieporównywalnie lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 08.11.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 grzegorz - tak sobie oglądam twoją realizację tarasu i porównuję ją z pierwotnymi planami użycia prefabrykatów betonowych. Jednak naturalny i szlachetny materiał daje nieporównywalnie lepsze efekty. Dzięki. Niestety reszta już będzie betonowa, z wyjątkiem wypełnienia górnego schodów. Kwestia kasy Myślę, że możesz być dumna z tego projektu, zwłaszcza, że wymyślony na poczekaniu Naprawdę super! Brukarze znowu mnie olali z terminem, więc chyba faktycznie na wiosnę dopiero będziemy to kończyć. Niestety ciężko mi znaleźć jakiegoś słownego i solidnego fachowca. Jak tylko będzie gotowe to wrzucę resztę zdjęć, po obsadzeniu oczywiście też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts