przemo288 03.08.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Słyszeliście o czymś takim? Taki tynk wygląda na ścianie jak beton, ma piękne plamy, tzn. kolor nie może być jednorodnie szary ale ma wiele odcieni, ale jest gładki i nawet lekko się błyszczy. takie coś jest w ostatnim numerze 'Salonów i sypialni' w łazience. Chcę coś takiego mieć na ścianie pokoju. Gdzie szukać? jak położyć? kto produkuje? W lokalnym PSB nie wiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 03.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Robi to firma Sto, sprzedaż bezpośrednia przez swoich przedstawicieli.patrz strona internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 04.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jest taka firma w wawie, w jupiter centrum maja siedzibe, na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 05.08.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzięki za namiary. Będę próbować dowiedzieć się czegos więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mansi 05.11.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam. Jestem właśnie w trakcie remontu mieszkania i chciałbym na największej ścianie położyć jakiś tynk dekoracyjny (strukturalny) których gotowych wzorów jest pełno w sklepach ale istnieje jeden problem, mianowicie nie mam zielonego pojęcia jak to się nakłada więc mam do Was proźbę jeśli ktoś ma namiary na strony gdzie jest to dokładnie opisane byłbym wdzięczny za okazaną mi pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzmot 05.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 tez jestem tym zainteresowany ja bylem w kilku marketach wszystko jest opisane co sie robi a jak trafisz na sprzedawce ktory sie trochu zna to ci wszysko podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 05.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 http://www.ekodecor.pl/retro/baza.html na dole strony sa porady, moze link bedzie pomocny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mansi 06.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Uprzejmie dziękuję za udzielone mi porady i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 11.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Proponuję poszukać stron firmy Oikos.Doradcy dokładnie wytłumaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzujs 10.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam. Jestem właśnie w trakcie remontu mieszkania i chciałbym na największej ścianie położyć jakiś tynk dekoracyjny (strukturalny) których gotowych wzorów jest pełno w sklepach ale istnieje jeden problem, mianowicie nie mam zielonego pojęcia jak to się nakłada więc mam do Was proźbę jeśli ktoś ma namiary na strony gdzie jest to dokładnie opisane byłbym wdzięczny za okazaną mi pomoc. Z góry dziękuję. relief firmy fox rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlo77 11.02.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 zalezy co ma byc na tej scianie trawertyn stiuk tynk ozdobny oikos bardzo drogi fox-dekorator tanszy (mam certyfikat tej firmy) tylko trzeba sobie samemu mieszac kolor nie maja mieszalnika NCS moze byc tez MALTA dobre ceny i maja gotowe kolory ,ale jezeli ktoschce sam zrobic jakies dekoracje na scianie to ja kiedys kupilem plyty jak zaczynalem na allegro ,facet pokazuje jak robic samemu tynk dekoracyjny na scianie tanim domowym sposobem ,polecam film firmy caparol jest to film szkoleniowy pokazuja krok po kroku rozne techniki mi przyslali jakis czas temu ale powinni jeszcze miec ten film.Chyba ze kogos stac to moze zamowic fachowca ale to nie jest takie tanie wiem bo sam zajmuje sie tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bladik 02.05.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Fox to dno, ktore kilka lat temu stwierdzilo ze wykosi konkurencje.....cos im to kiepsko idzie. Jesli chodzi o struktury na scianie proponuje Decorsil Firenze z firmy OIKOS. Produkt o elewacyjnych parametrach, siloksan (nie silikat, silikon), ktory odparowywuje wilgoc ze sciany (do 30-35%) i jednoczesnie jej nie dopuszcza. Calkowicie zmywalny, a cena za metr wychodzi w zaleznosci od aplikacji i kolorystyki od 20 do 35 zl brutto. Nie ma co dyskutowac, OIKOS to drogie cholerstwo, ale jak wezmiecie pod uwage wartosc calego domu to i tak zawsze bedzie tylko jakis procent calej wartosci, a standard, prestiz i wartosc uzytkowa obiektu rosnie bardzo duzo. Sam pracuje na OIKOSIE, i nie zamierzam spasc na rynek tanich marketowych produktow. Jesli chodzi o malowania gladkie, to jescze na CAPAROL mozna zwrocic uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 02.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Polecam Foxa dla mnie jest super, jestem wykonawcą i tym towarem zrobiłem mnóstwo metrów, fajne efekty i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coobek25 27.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Polecam Foxa dla mnie jest super, jestem wykonawcą i tym towarem zrobiłem mnóstwo metrów, fajne efekty i tanio. Napiszcie proszę, czy ten relief z FOXa nadawałby się na pękające ściany (pajączki). Interesuje mnie, czy jest to bardziej elastyczne od gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Temat był szerzej omawiany w innym wątku http://forum.muratordom.pl/jak-wykonczyc-korytarz-chodzi-o-sciany,t97212.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wibart 17.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://www.artdesign.pl/?t=realizacje_details&id=11&foto=8 Jak uzyskac taki tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 link się nie wyświetla źle wpisany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 17.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://images34.fotosik.pl/110/fc8709c7fe8cc11e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wibart 17.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 dziękuję za pomoc. To włąsnie taki efekt chcemy uzyskać. Jak to zrobić? Z czego? itd? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 18.01.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 w poziomie czy w pionie? ja mam u siebie cos podobnego w pionie . tynk nazywa sie "makaron" i robi sie go masa nazywana plastikiem przecierajac np. szczotka lub kawalkiem wycieraczki . w zaleznosci od grubosci tekstury. mozesz tez sprobowac zrobic taki motyw np.gladzą. robilem na paru scianach i wyglada niezle. zaraz zrobie jakies zdjecie to wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts