gosik83 06.05.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Gdzie dokładnie na naszej klasie mogę zobaczyć "gargamela"?? My zaczniemy budowę dopiero pod koniec czerwca Mam już dosyć tej papierologii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 06.05.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/12616426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik83 07.05.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dziękuję Szybciuko wam to idzie. Tak dalej to święta będą w "gargamelu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 11.05.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 czy ktoś już zaczął budować gargamlea ? czy ja jestem jedyny ? Z chęcią zobacze inne zdjecia niż swoje. Pozdrawiam i zapraszam do prezentacji fotek z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejk01 04.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam! Na wiosnę mam zamiar budować dom gargamel z garażem. Czy może ktos podzielić sie doświadczeniami związanymi z budową? Jestem z Wrocławia moze ktoś z okolic już taki dom wybudował lub jest w trakcie? Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 10.02.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy ktoś z was ma jakieś nowe zdjątka z budowy GARGAMELKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 10.02.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy ten wątek już obumarł?? Napiszcie jak się miewają wasze Gargamelki! Najlepiej jakieś fotki dla przyszłych GARGAMELOWICZÓW dajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 10.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 na naszej klasie sa fotki z budowy gargamela http://nasza-klasa.pl/profile/12616426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik83 20.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam. Jestem w trakcie budowania gargamela z garażem. Zdjęcia z budowy można zobaczyć na portalu nasza klasa "gargamel z garażem" kudowa zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 24.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ej dajcie ludzie znać jak idzie budowa waszych Gargamelków?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 25.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 leje że robić się nic nie chce nawet grilla się robić nie chce pozdrawiam i zapraszam na nasza klase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1010 04.10.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam marrcella278 chciałabym dowiedziec się coś więcej na temat gargamelka jakie wprowadziliście zmiany????. Mam zamiar kupic ten projekt, niestety na naszej klasie nie mogę zobaczyc Twoich zdjęc pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 05.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 by ogladać zdjęcia trzeba zaprosić mie do swoich znajomych - jeśli masz zaznaczone w opcjach nie zapraszam kont fikcyjnych to musisz wyłączyc tą opcje pozdrawaim P>S. w moich znajomych sa inne osoby co daja fotki z budowy gargamela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1010 11.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam wszystkich gargamelków mam pytanko do jęczyduszy czy wybudował pan już ten domek?? i jeżeli można się dowiedzie ile wyniósł pana koszt poszczególnych etapów tzn. stan surowy otwarty, zamknięty i końcowy ( orientacyjnie byłabym bardzo wdzięczna), bo ja właśnie jestem na etapie załatwiania papierów do pozwolenia na budowę mam zamiar ruszyc na wiosnę nast.roku mam nadzieję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga K 23.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam wszystkich.Jestem zainteresowana budowa domu z projektu gargamel.Czy ktos z Panstwa moglby udostepnic mi zdjecia zdjecia z budowy oraz przyblizyc mi orientacyjne koszty budowy tego domu.Dolaczylam do grupy znajomych garamela na nk jednakze zdjecia sa zablokowane i niestety nie udalo mi sie podejrzec osiagniec budujacych ten domek.Osoby mogace udzielic jakiekolwiek informacje prosze o kontakt.Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcell278 24.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 osoby dodane do listy znajomych maja dostep do galerii zdjec z budowy domu Jesli nie zostalas zaproszona do znajomych to galeria jest zablokowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejk01 08.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jestem w trakcie budowy gargamela i moge udostepnic zdjecia a takze odpowiedziec na wasze pytania! w razie pytan prosze pisac na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avon76 26.04.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 PUK PUK....czy ktos buduje ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkaliniak 12.09.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Widzę, że już kilka osób zdecydowało się na Gargamela, jak Wam się w nich mieszka?Sam decyduje się powoli na budowę swojego, a słyszałem że Projekty z MG Projekt są bardzo dobre. Potwierdzacie? Doradzicie mi Gargamela, jeżeli mam 4 osobową rodzinę, a możliwe że zamieszka także z nami babcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Wybierając dom w którym zamieszka senior musisz uwzględnić dla niego odosobniony kącik - miejsce, obok którego nie będa biegać dzieci czy też za ścianą nie będzie telewizora. I parter Gargamela jest ładnie rozplanowany, jesli rozpatrujemy projekt pod tym względem. Oczywiście idealnym rozwiązaniem byłoby oddzielenie częsci babci od pozostałej częsci domu oraz łazienka dostosowana do osób niepełnosprawnych lub zniedołęzniałych - tak, aby można było do łazienki wjechać ewentualnie wózkiem. I pokój mógłby być tak z min 15 m, żeby prócz łózka i szafy weszły ze dwa fotele i stoliczek, gdyby babcia zechciała zaprosić do siebie swoją koleżankę. Ze względu na energoooszczędnośc zastanowiłabym się nad układem okien względem stron świata - w tej chwili jest ich sporo i sa na kazdej ścianie. Edytowane 12 Września 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts