ava80 07.03.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzień dobry, Ava, trochę zaniedbujesz swój dzienniki komentarze Cały dzień się obijasz zamiast wpaść na forum obijam się. o wiadra z farba, wory z gipsem, drabine, potykam o pędzle.. wyrzucili mnie z pracy więc siedzę w domu i to nieszczęsne biuro robię dlatego nie ma mnie online - tylko w pracy było tyle czasu żeby pogaduchy sobie urządzać zresztą sami piszecie że jak juz śmigacie home to Was nie ma online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No to faktycznie masz pracowity dzień. Ja się dzisiaj nie posiędzę u Ciebie bo zmykam z Szymkiem do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.03.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No to faktycznie masz pracowity dzień. Ja się dzisiaj nie posiędzę u Ciebie bo zmykam z Szymkiem do lekarza. mam nadzieję że nic poważnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No to faktycznie masz pracowity dzień. Ja się dzisiaj nie posiędzę u Ciebie bo zmykam z Szymkiem do lekarza. mam nadzieję że nic poważnego?? Szymek ma obturacyje zapalenie oskrzeli. Teraz juz jest dobrze, ale było nieciekawie bo dusił się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.03.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No to faktycznie masz pracowity dzień. Ja się dzisiaj nie posiędzę u Ciebie bo zmykam z Szymkiem do lekarza. mam nadzieję że nic poważnego?? Szymek ma obturacyje zapalenie oskrzeli. Teraz juz jest dobrze, ale było nieciekawie bo dusił się. spóźnione ale niemniej szczere życzenia powrotu do pełni sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dziekuję ślicznie , już wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.03.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzień dobry wszystkim a to na ostry początek dnia: http://images33.fotosik.pl/159/557703594ec9e5f6.jpg cały czas siedze i zastanawiam sie co może byc w tej szklance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Cześć Ava No to co tam serwujesz w tej szklance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.03.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No własnie nie wiem. znalazlam fotke w necie i zafascynowal mnie kolor drinka. Za żadne skarby nie moge skojarzyć co ma taka barwe.. Nie moge trafic na żadne strony w drinkami bo mi sie net wiesza. :/Ktoś ma jakies pomysly? Lub pił kiedyś cos takiego?a może macie pomysl na jakis inny fajny drink na wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mi się ten kolor kojarzy tylko z rozwodnionym mlekiem Ale ja mam jeszcze mleko pod wąsem to mi wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przybiegłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przybiegłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.03.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mi się ten kolor kojarzy tylko z rozwodnionym mlekiem Ale ja mam jeszcze mleko pod wąsem to mi wolno mleko nie twoje tylko córci wąsów też nie masz z tego co pamietam z kilkunastominutowej obserwacji pewnego krótkoterminowego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.03.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Przybiegłam się przywitać witam witamy, sie nie spodziewalismy gości z czasem krucho, że tak krotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień dobry kobietki i niekobietki pIękny mamy dzisiaj dzień. Kończcie pracę i uciekajcie na dwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 10.03.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień dobry kobietki i niekobietki pIękny mamy dzisiaj dzień. Kończcie pracę i uciekajcie na dwór. zwinę dziecko i śmigam na dór jak tylko młoda sie obudzi bo slodko kima os 11ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mi się ten kolor kojarzy tylko z rozwodnionym mlekiem Ale ja mam jeszcze mleko pod wąsem to mi wolno mleko nie twoje tylko córci wąsów też nie masz z tego co pamietam z kilkunastominutowej obserwacji pewnego krótkoterminowego zdjęcia jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mi się ten kolor kojarzy tylko z rozwodnionym mlekiem Ale ja mam jeszcze mleko pod wąsem to mi wolno mleko nie twoje tylko córci wąsów też nie masz z tego co pamietam z kilkunastominutowej obserwacji pewnego krótkoterminowego zdjęcia jakiego? Przypomnieć CI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mi się ten kolor kojarzy tylko z rozwodnionym mlekiem Ale ja mam jeszcze mleko pod wąsem to mi wolno mleko nie twoje tylko córci wąsów też nie masz z tego co pamietam z kilkunastominutowej obserwacji pewnego krótkoterminowego zdjęcia jakiego? Przypomnieć CI chyba cie kopnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 no co Ty, d... będzie mnie bolała a mąż wyjechał. I kto mi wymasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts