Smmog 05.03.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 dzięki, ale giallo sa pomarańczowo - brązowe, te zdjęcia co wkleiłem sa ze strony Cersanitu i są na pewno poprawne - przed chwila sie upewniłem. Obdzwoniłem wszelkie salony we Wrocławiu i z Cersanit maja tylko na pokaz to co na rekwizytorze a tam sa tylko beżowe i niebieskie, a inne mogą mi sprowadzić tylko nikt nie wie jak wyglądają zielone hehe wirtualna sprzedaż . Napisałem maila do jakiegoś Pana z Cersanitu odpowiedzialnego za sprzedaż na terenie dolnego śląska ale on także nie dal mi jednoznacznej odpowiedzi i w załączniku przesłał zdjęcia kwiatowego dekoru zielonego i niebieskiego - hymmmm tylko nie o to pytałem . No nic już się pogodziłem z myślą, że jednak skoro nikt ze sprzedawców ani producent nie jest w stanie udzielić odpowiedz na dość proste pytanie to nie będę narazal sie na niepotrzebny stres i chyba zastosuje Paradyz Bambus / Bambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 05.03.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Widziałam dziś wystawke z zielonej Euforii - można więc powiedzieć, że widziałam je na żywo , płytka ścienna i podłogowa, na wystawce, nie różniły się kolorem, ani odcieniem w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 05.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja widziałam je wczoraj w sklepie z glazurą, też myślę o zakupie tej kolekcji w kolorach verde i beż i nie zauważyłam różnicy między kolorem płytki ściennej i podłogowej. Moim zdaniem bliższy prawdy, jeśli chodzi o Verde, jest kolor płytki podłogowej na stronie Cersanitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankapo 05.03.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 strona 18 katalogu cersanit, płytka ścienna i podłogowa verde sa w identycznym kolorze, moze jest jakies przekłamanie w kolorze na ich stronie , ale w katalogu niczym poza wielkościa sie nie różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smmog 05.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Strasznie dziękuję za odpowiedzi , w takim razie jednak łazienka będzie w płytkach Euforia - kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kupilismy takie do lazienki za 31/sciana i 36/podloga + wszelkie dodatki. Cena dobra ale jak to sie sprawuje bo sa jakby malo sliskie wiec i trudniejsze do czyszczenia. jaki kolor fugi do tego? Chcemy unikac jasnych i chodzi nam po glowie jakas intensywnie zielona. prosze o jakies sugestie, jnajlepiej uzytkownikow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.03.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 czy to takie z "motylkami"? http://images32.fotosik.pl/186/d241e603e9e84c72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 21.03.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ja mam podłogę żółtą i dekory w pomarańczowe motylki w pralni połączone z białymi kaflami. Użyłam do tego waniliowej fugi. Do mycia podłogi mop niestety nie zdaje egzaminu. Ścierka, miska i na kolana . Ale ładnie się prezentuje. Mogę po świętach wstawić zdjęcia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziueki i prosze o wiecej info + zdjecia Chodzi dokladnie o takie: http://www.cersanit.com.pl/product_b.php?mod=s_prod&idz=e6e4f005a3f9f9d3e4e94d7510630881&prod_dzial_id=6&ig=1&k=19&lang=pl Juz zakupione a od jutra sciany ida w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 25.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja mam łazienkę w takich płytkach. Na podłodze mam ciemną zieloną fugę i jest ok. Na ścianach mam jednak jasną fugę kolor jaśmin. Dodatki są drewniane, ale jasne. Postaram się jutro wkleić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja też mam w pralni - fugę do tego dobrali niestety fachowcy - chyba kolor kiwi nie wiem jakiej firmy i nie bardzo mi się podoba. Jest za ciemna. Bardziej podobałaby mi się w kolorze płytek (tych ciemniejszych). Ale fajnie wyglądają te płytki, do czyszczenia też nie są uciążliwe, a u nas w tej pralni sporo takich "brudych" rzeczy się robi - mycie narzędzii po malowaniu, kąpanie psów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 27.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Udało mi się wczoraj zrobić kilka zdjęć. Wklejam zgodnie z obietnicą. Jeszcze łazienka nie jest skończona, ale już używana. Bardzo lubią ją dzieci. http://images32.fotosik.pl/193/74af76627c90022c.jpg http://images27.fotosik.pl/183/b25b509929159f7d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Bardzo lubią ją dzieci. Nie dziwię się, ślicznie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Bardzo lubią ją dzieci. Nie dziwię się, ślicznie wyszła. dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Sylwia, też mi się podoba a jeśli chodzi o kolor fugi /piotrulex pytał/ ja mam zieloną z Mapei zarówno na ścianie, jak i na podłodze - choć trudno uwierzyć /coś fachowiec namieszał... / http://images27.fotosik.pl/183/595543e17a8c6bee.jpg http://images30.fotosik.pl/184/516f85c9b9cc78e4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Sylwia, też mi się podoba a jeśli chodzi o kolor fugi /piotrulex pytał/ ja mam zieloną z Mapei zarówno na ścianie, jak i na podłodze - choć trudno uwierzyć /coś fachowiec namieszał... / my mamy ta serie zielonkawa a fugi chcemy miec ciemniejsze co by nie miec wieeeelkiego problemu z czyszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 my mamy ta serie zielonkawa zielonkawą czyli Almeria Zefir, czy Almeria Verde? czy oba odcienie? bo na podłogę jest jeden - Almero Verde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 my mamy ta serie zielonkawa zielonkawą czyli Almeria Zefir, czy Almeria Verde? czy oba odcienie? bo na podłogę jest jeden - Almero Verde podloga to verde pozniej 3 warstwy verde waski zefir z motylkami pozniej jasne Zefir i czasem Inserto w gorze cygarko czyli szerszy london i prawie 2 wartwy znow ciemniejszych Verde Lustro wklejane obrabiane londonem na zdjeciach wydaja sie czesto te kafle jasniejsze, mdłe i podpadaja mi pod ta serie Beige/Giallo taka jasno bezowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piotrulex, jak będzie gotowe to wklej, będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piotrulex, jak będzie gotowe to wklej, będziemy podziwiać wklejac nie potrafie a mam nadzieje ze podobac sie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts