Anula_KWI 28.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam, Chciałabym powiesić pod prysznicem metalowy lub plastikowy koszyczek na kosmetyki ale nie chcę wiercić w ścianie. Nie mogę go również zawiesić na przyssawkach do kafalków bo są one szorstkie i przyssawka się po prostu nie trzyma. Mam uchwyt na słuchawkę zamocowany na długiej rurce (standardowe rozwiązanie). Na rurce tej mogłabym przykręcić taki koszyczek gdyby on miał mocowanie z boku (pasujące do rurki). Niestety większość koszyczków do zawieszenia ma wygięty drut na górze (haczyk do zawieszenia). Mogłabym go powiesić na mocowaniu rury do ściany, ale poniżej mam baterie i on się tam nie zmieści, poza tym zasłoni mi ładny dekord na kafelu i będzie zalewany wodą ze słuchawki. Wydaje mi się że ten problem popularny, ale nei widze na rynku jego rozwiązania. Prosze zatem o porady czy gdzieś można kupić koszyczki/półeczki z bocznym mocowaniem do rury. Może macie zdjęcia jak to rozwiązaliście. Pozdrawiam, Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 a na drzwiach prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 29.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Na stronie http://www.reling.pl w zakładce akcesoria kuchenne są półeczki montowane do pionowych relingów. Moim zdaniem mogą być również w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.01.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 my wywierciiliśmy w fudze, a nie w płytce i jest ok. W razie czego fugę zawsze można uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 29.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 my wywierciiliśmy w fudze, a nie w płytce i jest ok. W razie czego fugę zawsze można uzupełnić. a my w tej chwili mamy koszyczek wieszany na drzwiach od prysznica - nie jest to super rozwiązanie bo nie da się do końca drzwi otworzyć bez uderzenia w ten koszyk, przekrzywienia go tudzież wysypania wszystkiego z koszyka...więc chyba lepiej po prostu nawiercić w kafelku i po kłopocie - nie jest to problem, po błędzie z tym "wieszaczkiem" (koszyczkiem) resztę już normalnie wierciliśmy (bez doświadczenia i specjalnego sprzętu) i nic złego sie nie stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 29.01.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ja też bede wiercić-nie ma sensownego innego wyboru, zwłaszcza jak małe wszędobylskie potomstwo ma się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 29.01.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Elfir, na szybie nie pasuje, bo drzwi nie przesunę, Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izula71 30.01.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Polecam koszyk z IKEA. Koszyk wiesza się jak zwykły wieszak na rurce, na której umowcowana jest słuchawka prysznicowa (o ile oczywiście taka jest w kabinie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 02.02.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Izula, A czy jest duzy wybór takich koszyków w Ikei ? Czy miesci sie tam cos wiecej niz jedna butelka szamponu ? Moze masz zdjęcie takiego koszyka u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izula71 04.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ten koszyk jest z serii Blanken (półka prysznicowa). Kosztuje 19,99 zł. Poniżej podaję link do tego towaru. Należy go szukać w akcesoriach do łazienki na stronie IKEA. [http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/34523485] PozdrawiamIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 11.02.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzieki za dotychczasowe informacje, ale ponowię moje pytanie. Mnie chodzi o koszyk zawieszany (mocowany) obejmami do rury na której jest słuchawka. I żeby wisiał z boku rury, a nie pod nią, bo wzdłuż rury biegnie wąż i zachaczałby koszyk wiszący pod rurą. Nie wiem czy to obrazowo wytłumaczyłam. Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 11.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zobacz tutaj http://www.reling.pl/katalog/polki-boczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 17.02.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Akacja, Dziekuję za linka. Właśnie mi o to chodziło. Niestety to jest do rur o śrdnucy 50 mm, tych grubych kuchennych, łazienkowe są chyba cieńsze. Zaraz będę mierzyć. Ale skoro któś myśli o czymś takim do kuchni to może ido łązienki coś znajdę hmmm Jutro do nich zadzwonię Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts