katarzyna hermann 31.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was wie, gdzie można kupić (w Warszawie lub jej okolicach) stelaże do worków służących do sortowania śmieci? Pytam, gdyż jedyne jakie widziałam, to dostępne w marketach budowlanych dwa rodzaje: albo tanie co prawda, ale kompletnie nieużytkowe konstrukcje z prętów zbrojeniowych polutowanych ze sobą, albo solidne, ale drogie (jeden stelaż na 1 worek kosztuje ponad 200 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 31.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Na allegro wystawiał producent - 4 -ro workowe stelaże, na ruchomych nogach, do wsuwania pod zlewozmywak. Do tego kolorowe worki ok. 30l. Cena ok. 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 W Poznaniu jest firma ABRYS produkujaca stelaże i pojemniki - moze wyśla?http://www.abrys-technika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Też się tym tematem interesowałem i jak na razie w śmietniku stoi 120 litrowy pojemnik wraz z workiem na odpady ogólne i leżą w nieładzie trzy worki na szkło 60l, papier 60l, i plastik 120l.W związku z tym że są różne pojemności nie mogę dobrać czegoś sensownego, bo jak kupię 120 litrowe to papier i szkło będą wisiały o ile w ogóle dadzą się zapiąć w obręczy. Papier z pewnością oberwie te worek, szczególnie jak już będzie go więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts