Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tynki cementowo-wapienne maszynowe - jaka cena?

Martuszek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to mój wykonawca zwariował :roll:

Za tynk maszynowy z materiałem zyczy sobie 38zł za sciane a za sufit po 42 zł za m2 :evil:

Połozenie tynku zewnetrznego + ewentualne poprawki wycenił na 66 zł za m2 :evil: + dodatkoweopłaty za wynajecie rusztowania :roll: , dodam że budynek juz ocieplony i połozona siatka na kleju :roll:

No to mój wykonawca zwariował :roll:

Za tynk maszynowy z materiałem zyczy sobie 38zł za sciane a za sufit po 42 zł za m2 :evil:

Połozenie tynku zewnetrznego + ewentualne poprawki wycenił na 66 zł za m2 :evil: + dodatkoweopłaty za wynajecie rusztowania :roll: , dodam że budynek juz ocieplony i połozona siatka na kleju :roll:

dobry jest - pewnie z wrócił z Irlandii lub Angli :wink:

• 2 months później...
  • 2 months później...

Cementowo-wapienny, nakładany ręcznie.

Tylko pytanie: jakie mkw liczycie.... z oknami czy bez..... :o

Ja się po prostu dogadałem na kwotę za całą robotę i dzieląc przez powierzchnię po odjęciu okien wychodzi 15,40 a przez powierzchnię z oknami 14,02.....z tym, że powierzchnie sam policzyłem więc może jest jakiś błąd ale myślę, że max +-10% 8)

Takie (mniej więcej) oferty mialem od kilku firm....

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
miałem firmę, która działa od Poznania do Konina, mają kilka ekip, tynki cementowo-wapienne pod malowanie, REWELA, cena wyszła mi około 25 PLN i nie muszę szpachlować. Na zewnątrz będą mi robili z tynku cementowo-wapiennego baranka, widziałem i wygląda jak mineralny. Jak ktoś chce kontakt, to mogę wysłać, naprawdę warto.