EWBUD 21.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Panowie, a czy takie ceny są atrakcyjne?? Tynk cementowo-wapienny maszynowy Kreisel 500 -> 26 zł brutto z vat Siatkowanie siatką leduchowskiego (30 cm)- 35 zł/1mb z vat. wykonanie szpalet w oknach,drzwiach balkonowych-> 40zł za mb. No i co Wy na to?? Dla wykonawcy sa dość atrakcyjne Z tymi szpaletami i siatką to trochę przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert J 21.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W okolicach Szamotuł cena tynków to około 13-14pln/m2. Odliczam drzwi i okna (chyba że są obrabiane). Tynk cem-wapienny narzucany ręcznie na listwach drewnianych. Odradzam stosowanie narożników jeśli tynk ma być szpachlowany. Piasek wyciera ocynk na listwach narożnikowych a gipsy nie lubią surowej stali. wystarczy założyć narożniki alu przed gipsowaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 24.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 W okolicach białegostoku cena 12-15 za m2 A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 26.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 w Koninie i okolicy cena tynków 11-13 zł ale są tacy co nawet za 9-10 zł zrobią ale nie wziął bym ich... jak ktoś robi dobrze to ma dużo roboty i cene wysoką...ale po jego robocie nie trzeba prostować ścian... więc czasem warto dołożyć np. tą złotówke bo to się spłaci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 28.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Okolice Bydgoszczy meldują: 21 zł / m2 z materiałem.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipesco 12.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Wolsztyn - Wielkopolska23 zł z materiałem - polecani fachowcy. Mają przyjść do mnie za tydzień więc zobaczymy co na prawdę wyjdzie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sury 13.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam ! Czy ktoś moze mi podrzucić namiary na ekipe z okolic Rzeszowa, która robi dobrze tynki cementowo-wapiennych wewnętrzne ? Interesuje mnie ekipa, po ktorej uniknę dodatkowego kładzenia gładzi. Akceptuję brak idealnej gładkości jaką oferuje tynk gipsowy. Dostałem od jakieś firmy robiącej kompleksowo prace wycenę na 13 zł za robociznę. Jednak odradzono mi wspomnianą firmę ... więc szukam dalej. Pzdr Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arte100 13.05.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam,Kraków i okolice: - tynki cementowe 23 do 26 zł netto z matereriałem, - tynki gipsowe 22 do 24 zł netto z materiałem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaya 21.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Czy mogę prosić o jakieś namiary na tą firmę .Będę bardzo wdzięczna Wolsztyn - Wielkopolska 23 zł z materiałem - polecani fachowcy. Mają przyjść do mnie za tydzień więc zobaczymy co na prawdę wyjdzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 22.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wolsztyn - Wielkopolska 23 zł z materiałem - polecani fachowcy. Mają przyjść do mnie za tydzień więc zobaczymy co na prawdę wyjdzie. Pozdrawiam. Filipesco, daj znac jak u Ciebie wyszly te tynki. Moje okolice i za niedlugo bede szukal ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian1972 23.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam, u mnie kładzie teraz za 24 zł./m z materiałem z agregatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamdk 24.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, jakie są ceny w mazowieckim tynkow maszynowych wapiennych zacieranych piaskiem kwarcowym?? i czy polecacie takie tynki?? prosze o namiary do sprawdzonych firm. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górol tynkorz 24.05.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jestesmy ekipa tynkarska z wieloletnim doswiadczeniem jesli chodzi o tynki cementowo-wapienne. Posiadamy 2 agregaty tynkarskie do wykonywania tynkow tradycyjnych z gotowych mieszanek jak i z piasku wapna i cementu. Ale hitem ostatnich lat to tynki cementowo-wapienne ze slichta z piaskiem kwarcowym. Wychodzi gladziusko gotowe pod malowanie a twardosc jest o wiele wieksza niz w przypadku tynkow gipsowych. Moge zaprosic Panstwa na ktoras z naszym budow tam zobaczycie efekt koncowy naszej pracy i czym charakteryzuje sie kwarc. Jest to zwykly piasek tylko o bardzo drobnej struktorze nie powodujacy alergii czy tez uczulen jak to ma miejsce w przypadku gipsu. Nie gromadzi wilgoci przez co mieszkanie jest wolne od grzybow lub plesni. Trwalosc tych tynkow jest bardzo dluga a wiec co za tym idzie to dobrze wydane pieniadze. Wystarczy popatrzec w stecz gdzie nasi dziadkowie od dawien dawna tynkowali piaskiem i wapnem bez uzycia cementu i te tynki siedza po 50 lat, a prosze sobie wyobrazic ile beda siedziec te z cementem. Poza tym zarzuty typu ze tynk cementowo-wapienny jest nieestetyczny sa jakies raki czy nierownosci, odpieram bo jest to opinia z przed 20 lat gdzie wtedy nie dysponowano odpowiednim sprzetem a wierzchnia warstwa byla wykonywana z piasku grubego.Cena za m2 tynku kwarcowego na naszym terenie to 21zl z materialem bez materialu 13zl. Wykonujemy rownież tynki gipsowe ale sporadycznie, generalnie odradzam klientom tego typu tynki. Kiruje sie tym ze nie polcecam czegos czego sam bym sobie w domu nie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górol tynkorz 24.05.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 od razu widac ze nie robisz dlugo gipsów bo jakby tak bylo to 600 m2 robi sie srednio okolo tygodnia a zaprzyjazniona ekipa robi 80 m2 na glowe dziennnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.05.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 po domkach w Łodzi "biega" chińczyk i tynkuje za 3 zeta zm2 - gips czy cement wsio ryba. Ma 2 miski plastikowe (chińskie), wiertarkę i mieszadło (chińskie) + pace (też chinskie). Jakość ma jaskiniową. Inwestory biorą poprawki już u Polaków - cena 40 zeta/m2 bez materiału. Tylko nie popsujcie ceny - hasło chińczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górol tynkorz 25.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 witam na terenie malopolski za cementowo-wapienne kwarcowe 21zl z materialem. Szpachla zbedna od razu pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fox2010 30.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam,A macie kogos godnego polecenia w Lodzi w rozsadnej cenie ( jakiej?) Potrzebuje wytynkowac domek - powierzchnia tynkowania 600m2.Termin lipiec.PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górol tynkorz 04.06.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 niestety w Lodzi nie Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faust 16.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Poszukuje firmy do tynków cementowo-wapiennych na budowe pod poznaniem.Moze polecicie jakąś sprawdzona i rzetelną firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Demarko 12.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Poszukuje firmy do Tynków cementowo-wapiennych ok.Tychów kogo możecie polecić? z góry dziękuje. (nowy dom do wytynkowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts