Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tynki cementowo-wapienne maszynowe - jaka cena?

Martuszek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tylko najpierw trzeba spróbować wszystkich możliwości polubownego załatwienia sprawy...

Różnie bywa i trzeba dac szansę naprawić błąd wykonawcy...

jak się nie da to masz rację - zbierac dokumenty i walka w sądzie... nie mogą być bezkarni i liczyć ze sprawa ucichcnie....

dodatkowo opisywac takie sprawy na forach , wklejać zdjęcia....

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam,mam 650 metrów kwadratowych do otynkowania tynkiem cementowo-wapiennym.Mam pytanie ile cementu i wapna jest potrzebne?Chciałbym mieć porównanie z tym co mi firma wyliczy.Z góry dziękuję za informację.

kolego mam dobrą ekipe z okolic łasku do tynków robiłem po nich kilka razy tynki zrobione rewelacyjnie jeżeli chcesz numer to zadzwoń 723338141 podam ci lub napisz na prv

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

Witam

szukam ekipy do tynkowania około 500 m2. lokalizacja 15 km na północ od Krakowa. Czas rozpoczęcia prac okolice lipca. Jakby ktoś miał kontakt do godnej polecenia to prosze o info na maila [email protected]

Pozdrawiam serdecznie

• 1 year później...

Witam,

widzę, że ostatnie posty są z 2014 r. ale może ktoś tu zagląda i ma godną polecenia ekipę od tynków cementowo-wapiennych, która działa w Warszawie? :) Wychodzi nam ok. 680 m2, liczone na szybko i w zaokrągleniu więc może być trochę mniej.

Jaka jest teraz stawka za tynki c-w?

Pozdrawiam :)

• 4 months później...
Witam,

widzę, że ostatnie posty są z 2014 r. ale może ktoś tu zagląda i ma godną polecenia ekipę od tynków cementowo-wapiennych, która działa w Warszawie? :) Wychodzi nam ok. 680 m2, liczone na szybko i w zaokrągleniu więc może być trochę mniej.

Jaka jest teraz stawka za tynki c-w?

Pozdrawiam :)

Polecam sprawdzoną ekipę tynkarską (posiadają referencje) z agregatem działającą w Warszawie i okolicach oraz w Opolu i okolicach tel kontaktowy 509800465

• 1 month później...
Jakiejkolwiek☺ teraz zastanawiam się jeszcze czy maszynowo czy ręcznie?

Pytasz się wykonawcy tynków maszynowych czy jest zadowolony?

Maszynowe czy ręczne - nie ma różnicy. Mają być położone dobrze.

Tyle, że maszynowe pewnie wyjdą taniej i szybciej.

• 3 months później...
  • 3 months później...