Haynauer 07.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak w tytule, ale w domyśle jaka temperaturę utrzymujecie w domu, bo żeby chodzić w krótkim rękawku to powinno być chyba min. 21 st. C...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 22 stC i wyżej krótki rękawek, poniżej 22 stC długi rękaw. ponizej 10 stC włażę pod kołdrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 07.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 22...23 st i grube swetry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 22...23 st i grube swetry wiesz wcale mnie to nie dziwi bo ja mam od 21 st wzwyż (zależy) i łażę w swetrze lub w bluzie (bo mnie telepie) natomiast moja pociecha i Małżek latają w krótkim rękawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jak w tytule, ale w domyśle jaka temperaturę utrzymujecie w domu, bo żeby chodzić w krótkim rękawku to powinno być chyba min. 21 st. C...?? Na ogół chodzę w dresowych wygodnych spodniach i koszulce na krótki rękaw. 21 stopni to dla mnie minimum w dzień. Lubię chodzić na krótki rękaw. A w łazience mam jeszcze cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Bonzurek + furazerka . Bardzo wygodne i stylowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Bonzurek + furazerka . Bardzo wygodne i stylowe . Piękneeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 08.02.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Bonzurek + furazerka . Bardzo wygodne i stylowe . A nie: tużurek i bonżurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a ja se ustawiłem na 21 i krótki rękaw naokragło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 po kąpieli - gruby bialy puchaty szlafrok (jak czasami na filmach takie hotelowe sa ) (bo u mnie kapiel nie rowna sie ide spac ) przed - zwykle Tshirt i jakies wygodny dol od cienkiego dresu (bez 3 paskow i bez sciagacza ) brzebieram sie w to natychmiast po przyjciu do domu - bo po przekroczeniu progu mnie "gryzie" wyjsciowy stroj ps. znam pare osob ktore po mieszkaniu chodza nago - no jak sa same (ew. ze swoja druga polowka) i 1 osobnika (ale to juz dawno bylo) dosyc exscentrycznego ktory rowniez gosci podejmowal w tym elegancjim stroju adama (plus listonoszy, dostarczycieli pizzy czy dozorce z czynszem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To strasznie ciepło muszą mieć w domu jak chodzą nago. A swoją drogą - zobaczyć minę takiego listonosz - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ja jakoś dziwnie mam - nie umiem w zimie chodzić w domu w czym innym, niż wełniany sweter (dół - spodnie dresowe bez ściągaczy i pasków). To chyba jeszczeprzyzwyczajenie z mieszkania, w którym było mi wiecznie zimno. Jak kominek mocno grzeje to chodzę w podkoszulku, ale raczej mocno nie rozpalamy, bo robi się za ciepło na noc. W ogóle dziwne, bo w domu pewnie mam chłodniej, niż w tamtym mieszkaniu, a nie jest mi zimno. Staram się żeby temp. nie przekraczała 21 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 U mnie 21 stopni, a chodzę w tym co ubiorę rano zgodnie z zasadą - wygodnie ma mi być cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 08.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 U mnie w domu jest 25 st. ale nie grzejemy , grzejemy tylko wtedy jak jest bardzo zimno albo mróz , tylko ze względu na dzieci . Mieszkanie jest małe więc sie szybko nagrzewa , ale za to w łazience jest zawsze zimno , są trzy wywietrzniki i przeciąg lata jak zwariowany , nie można nagrzać w łazience. Jesteśmy skazani na zimne kąpiele Ale po domu tylko koszulka na ramiączkach i jakieś spodnie najchętniej dresowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.02.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Sądząc po avatarku to założycielka wątku też musi mieć w domu co najmniej 25st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 08.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Sądząc po avatarku to założycielka wątku też musi mieć w domu co najmniej 25st Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 albo nie i bidula tak dygoce z zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 albo nie i bidula tak dygoce z zimna Oj raczej dygoce i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 albo nie i bidula tak dygoce z zimna Oj raczej dygoce i to mocno Może trzeba by jej zorganizować jakiegoś gorącego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 08.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A ja myślę że ta założycielka wątku jest załozycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts