Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZARNA KUCHNIA - inspiracje, realizacje, opinie

anjamen

Recommended Posts

witam,

widzę, ze dyskusja sie toczy ...analizujac za i przeciw mysle, ze decyzja podjęta, a efektem jak starczy mi odwagi pochwale sie za miesiąc:)

Synthia dzięki za zdjecia:)

Joliska nie zgadzam sie z Tobą, że dąb bielony to styl tylko rustykalny, jasne barwy dominują w nowoczesnych wnętrzach, przestronnych i można całkiem przytulny efekt uzyskać.

Aneta Wolska- dziękuje za słowa otuchy:)też uważam , ze o gustach się nie dyskutuje, jednak czasami krytyczne spojrzenie osób trzecich pozwala troszke zejść na ziemie i bardziej realistycznie spojrzeć na swoje projekty i pomysły:)

pozdrawiam, mrowkaania

• Odpowiedzi 409
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mogę mieć skojarzenia z bielonym dębem? Dziękuję...

Wyraźnie napisałam, że NIE znalazłam połączeń czarny lakier + bielony dąb - żadnych, nie mówiąc już o interesujących. Będę pierwszą osobą, która przyzna, że nie miała racji, kiedy zobaczę, jak taka kuchnia wygląda już zrealizowana i wpisana w takie a nie inne drewniane otoczenie :)

• 5 months później...

• 2 weeks później...

Witam , akurat czarnych kuchni robimy niewiele ale to głównie przez kolor . Klienci boją się śladów które pozostają na takich frontach i niestety są widoczne . Ważna jest te jakość lakieru w połysku ponieważ wszelkie niedoróbki są również zauważalne .. Pozdrawiam

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1618.jpg

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1510.jpg

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1085.jpg

Czy ktos z Was sie odważyl, zeby miec czarna kuchnie, ja sie zakochalam i nie wiem co dalej?.....

Co wy na to????????????????

Ja bym się nie zdecydowała. Fajnie to wygląda na zdjęciu, ale na czarnym to najmniejszy pyłek i najmniejsza plamka od wody doprowadzą do szału, bo będą mega widoczne...:jawdrop:

dementuje :)

moja czarno-drewniana z czarnym szkłem i czarnym granitowym blatem dzielnie ukrywa "sporadyczne" lenistwo pani domu (a tak serio - pracuje na 2 etaty, w zasadzie 3, trenuje i jeszcze po godzinach dłubie ku czci nauki i czasem mi się po prostu chce zostawić chlewik do następnego dnia. kolejna kuchnia tez będzie przynajmniej czesciowo czarna)