editta 10.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha czy pod ekspresem jest u Ciebie lodowka na napoje? jesli tak to swietny pomysl nie wpadlabym na to, a juz teraz wiem ze musze takie cos miec wtrącę się do rozmowy, to lodówka na wino. na napoje może wystarczy side by side z barkiem? również wygodne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha czy pod ekspresem jest u Ciebie lodowka na napoje? jesli tak to swietny pomysl nie wpadlabym na to, a juz teraz wiem ze musze takie cos miec wtrącę się do rozmowy, to lodówka na wino. na napoje może wystarczy side by side z barkiem? również wygodne rozwiązanie ło matko jaka ja gapa jestem, teraz jeszcze bardziej mi sie podoba a co to jest side by side z barkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha czy pod ekspresem jest u Ciebie lodowka na napoje? jesli tak to swietny pomysl nie wpadlabym na to, a juz teraz wiem ze musze takie cos miec wtrącę się do rozmowy, to lodówka na wino. na napoje może wystarczy side by side z barkiem? również wygodne rozwiązanie ło matko jaka ja gapa jestem, teraz jeszcze bardziej mi sie podoba a co to jest side by side z barkiem? yyy pytasz poważnie np. taka http://image.ceneo.pl/data/products/264032/product.jpg po lewej dystrybutor wody i kostkarka, drzwi prawe barek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 10.02.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha czy pod ekspresem jest u Ciebie lodowka na napoje? jesli tak to swietny pomysl nie wpadlabym na to, a juz teraz wiem ze musze takie cos miec wtrącę się do rozmowy, to lodówka na wino. na napoje może wystarczy side by side z barkiem? również wygodne rozwiązanie Tak, to lodówka na wino...Na napoje wystarcza "zwykła" side by side, jak napisała editta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 yyyyy dzieki dziewczyny, nie wiedzialam ze ona sie tak ladnie nazywa ale tej lodowki nie da sie zabudowac. a ja chcielabym miec mebloscianke taka jak na pierwszej fotce w tym watku. i nie mam miejsca wiecej na taka ogromna lodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial 10.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ps. ....nie polecam czarnego do kuchni.Dlaczego? Odpowiedz mamy w kuchniach profesjonalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 10.02.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial 10.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% a skad u Ciebie taka statystycza wiedza nt jadania poza domem? wow!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% i co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial. 11.02.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% a skad u Ciebie taka statystycza wiedza nt jadania poza domem? wow!... Z "otaczanajego nas świata". ps. ......człowiek uczy sie całe życie i umiera głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial. 11.02.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ps. ....nie polecam czarnego do kuchni.Dlaczego? Odpowiedz mamy w kuchniach profesjonalnych. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% i co z tego ...ano bardzo dużo, tylko trzeba sie tego dopatrzec. ps. pozwoliłem sobie dodać co to zostło zgubione w cytacie(na grubo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.02.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ps. ....nie polecam czarnego do kuchni.Dlaczego? Odpowiedz mamy w kuchniach profesjonalnych. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% i co z tego ...ano bardzo dużo, tylko trzeba sie tego dopatrzec. ps. pozwoliłem sobie dodać co to zostło zgubione w cytacie(na grubo). kuchnie profesjonalne są ze stali nierdzewnej i są prze... do czyszczenia. czyli co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie chciałabym czyścić takiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 11.02.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 chyba, że ma się odkurzacz parowy planujemy czarną kuchnię ze szkła, na razie mamy blat z czarnego granitu Szwed. Odkurzaczem parowym czyści się go z 2 minuty. Testowaliśmy czyszczenie szyb i idzie równie szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 mysle ze recznik papierowy i plyn do mycia szyb tez da rade bardziej obawiam sie bialego blatu do czyszczenia, przpuszczam, ze musi byc z jakiegos bardzo gladkiego kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Kubaimycha piękny ten Twoj dom, ze ja sie wczesniej nie natknelama na Twoj album kuchnia tez super, mozesz wkleic do tego watku jakies fotki swojej?, rzeczywiscie prawie czarna Kolor "prawie czarny" jest o krok od czarnego i aż jeden krok do czarnego. ps. ....nie polecam czarnego do kuchni.Dlaczego? Odpowiedz mamy w kuchniach profesjonalnych. ...moja nawet nie jest prawie...to ciemny brąz... ...i bardzo dobrze. Taka mała ciekawostka. Kuchnie czarne sa kupywane przez ludzi jedzacych "out", ale jest to najmniejszy odsetek tego koloru, w calości kupowanych kolorow przez nich. Natomiast najwiekszy odsetek ludzi stolujacych sie "out' jest w: usa - 50% niemcy, francja, gb 30 % polska ponizej 5% i co z tego ...ano bardzo dużo, tylko trzeba sie tego dopatrzec. ps. pozwoliłem sobie dodać co to zostło zgubione w cytacie(na grubo). kuchnie profesjonalne są ze stali nierdzewnej i są prze... do czyszczenia. czyli co Wyjaśnijmy sobie "cośniecoś". Jedna sprawa to "commercial kitchen", a druga to "pro". Inaczej, coś innego to "Pro Kitchen Appliances & Cabinetry", a "Commercial Appliances & Cabinetry". Proponuje wgłębić sie w temat. Co do czarnego koloru na szafkach, to proponuje podstawowy test. Pocieramy dłonie, a nastepnie odciskamy palec na powierzchni szafki. ps. powinno to wyjaśnić, dlaczego omijają czarny kolor szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 czarny jest the best a dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania co Ty reklam nie słuchasz? :D:D:D:D poza tym, dłonie trzeba myć a nie o szafki wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ja i ty 11.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 czarny jest the best a dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania co Ty reklam nie słuchasz? :D:D:D:D poza tym, dłonie trzeba myć a nie o szafki wycierać ....wszystko jest logiczna kontynłacją "zdarzeń". Jak ktoś jada "out", to malo w domu przebywa i ma czystą kuchnie. ps. co do dłoni, najlepiej myć co kilka minut i omijać otwieranie szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wyjaśnijmy sobie "cośniecoś". Jedna sprawa to "commercial kitchen", a druga to "pro". nie mam zamiaru zglebiac calej ideologii i etymologii dotyczacej commercial kitchen etc zeby kupic sobie kuchnie taka jak mi sie podoba, ani tez nie mam zamiaru wycierac rak o szafki jak widac nie wszyscy omijaja czarne kuchnie szerokim łukiem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts