Danka z Poznania 12.02.2008 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hejka Lubosz co z tobą , widziałeś czy jeszcze ;podać linkę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hejka znalazłem taki link http://www.kwiaton-sztukatorstwo.com.pl/ ale nie znalazłem tam tańca A z linkiem chodziło mi o to że nie wczytuje mi sie żadna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 13.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hejka znalazłem taki link http://www.kwiaton-sztukatorstwo.com.pl/ ale nie znalazłem tam tańca A z linkiem chodziło mi o to że nie wczytuje mi sie żadna strona jest taniec w zakładce rzeźby i płaskorzeźby - ostatni - czy o to chodziło autorce tematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o takie tance Ci chodziło Danusiu??Taka rzezbke chcesz miec na ścianie??http://images32.fotosik.pl/141/72797f1809eccbd0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hejka Lubosz.. No nie do końca taką ( to są właśnie te tańce ) . Coś bym w niej zmieniła ? ( czuję twoje zdziwienie ) Myślałam też o starych drzewach lub o jednym ? Dąb lub Buk - konar ? Aleja drzew? Ta moja nieszczęsna płaskorzeźba ma mieć miejsce między dwiema kolumnami wiem , że będzie dobrze , bo już to widzę , tylko nie chcę tego zepsuć. We wszystkim liczy się pomysł . Liczę tęż na przypływ weny.Cudzym pomysłem nie pogardzę, bo i tak w końcu będzie to mój pomysł. Może ty masz przypływ weny i twój pomysł będzie wisiał na mojej ścianie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 no wiesz byłoby lepiej na to spoglądnać gdybym widzial zdjecie tego miejsca na ta płaskorzezbe Drzewa to nie jest głupi pomysł jesli byłyby bardziej przestrzenne i odpowiednie swiatło to efekt może byc naprawde ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 0.k.- podejmuję wyzwanie,nauczę się wklejać zdjęcia Wyślę aktualne fotki , tylko co to zmieni ? Mozaika jest za ; gładka ; no chyba , że z bardzo wypasionych kamieni lub, gwiazdy pustuni ?( te gwiazdy to teraz przyszły mi do głowy) Kamienie w kolorach piasku i brudnego złota z dodatkiem metalu? Wyobraź sobie to wszystko no i ta duża tafla nad głową przez , którą przechodzi słoneczko ; CAŁE ŻYCIE PRZEDEMNĄ ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Rozumiem , że ; Taniec; jest za wolny lub może za szybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 nie no dlaczego?? tez może być fajny tylko czy bedzie ci pasował?? drzewa są bardziej neutralne?? No to musisz sie jeszcze zdecydowac co chesz jak mozaika za płaska to pomysl o ciosanych cegiełkach z kamienia w jakims wzorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Co to ciosana cegiełka , może jakaś ; linka; ratownicza ? Co myślisz o tych gwiazdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 a gdzie znajde te gwiazdy?? bo nie wiem co masz na mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Gwiazda pustyni to twór pustyni. Piasek jak sobie tak szaleje na tej pustyni zlepiajac się tworzy takie jakby płatki róży , które z kolei tworzą , łącząc się wgrupy ,coś w rodzaju złączonych kwiatów róży. Te grupy są większe lub mniejsze , bywają też bardzo duże. Takie,które się kupuje gdzieś tam na wakacjach mają wymiar ok. 10-15-20 cm. U nas też to się kupuje . Jest to bardzo ciekawe , coraz mocniej chodzi mi to po głowie Połączone odpowiednio zabespieczone i jeszcze coś do tego i obok tego ? Chyba Wena mnie odwiedziła ( ten twór jest twardy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 13.02.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To się nazywa Róża Pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jest to poczatkowy proces tworzenia się piaskowca. Jest bardzo kruchy i przy zmiennej wilgotności szybko się rozpada. Dotknięcie palcem już powoduje osypywanie się piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 14.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no ale trzeba by go zaimpregnować tak no konkretnie czyli najlepiej przez zanurzenie w impregnacie wtedy kruchość stanie sie niekruchością Danuś tak jak opisujesz to może być naprawdę oryginalny wynalazek na Twojej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 16.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Miło mi Jest to b. budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 17.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No to jak juz bedziesz mieć rzezbke na ścianie to pochwal sie zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts