Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko...

a ja się ciut tym listonoszom nie dziwię... nan dwoje znajomych pracujących na poczcie. Jedno w urzędzie to mówi, że bez rewelacji, ale krzywdy też nie ma... ale listonosze to maja strasznie.... pomijam ciężkie torby, ale całe zabawy w roznoszeniem reklam, ulotek, przymusową sprzedażą świątecznych kartek... no ja im nie zazdroszczę...choć z moim też miałam takie kłopoty. Dlatego zezwoliłam na wrzucanie poleconych bez potwierdzenia do skrzynki i już. :lol:

Witanko...

a ja się ciut tym listonoszom nie dziwię... nan dwoje znajomych pracujących na poczcie. Jedno w urzędzie to mówi, że bez rewelacji, ale krzywdy też nie ma... ale listonosze to maja strasznie.... pomijam ciężkie torby, ale całe zabawy w roznoszeniem reklam, ulotek, przymusową sprzedażą świątecznych kartek... no ja im nie zazdroszczę...choć z moim też miałam takie kłopoty. Dlatego zezwoliłam na wrzucanie poleconych bez potwierdzenia do skrzynki i już. :lol:

mi tez polecone do skrzynki wrzucaja, ale paczka od Moni sie do skrzynki nie zmiescila :lol: :lol: :lol: :lol:

Pomimo tego, że zajęcia trwały wczoraj non stop, to było superowo :D Pogoda dopisała, fajne towarzystwo też, pokoiki OK, więc czego można więcej wymagać :wink: Wczoraj po szkoleniu i dzisiaj przed wyjazdem poszłyśmy z chłopakami na grzańca i było do tego wszystkiego wesoło :lol: