Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to tak na dobry początek dnia ... róże w pięknych fioletach otoczone bukszpanem:

http://img516.imageshack.us/img516/5859/reinedesviolettesrosevl2.png

I drzewko różane - szczepiona na pniu okrywowa The Fairy:

http://img516.imageshack.us/img516/5022/rafairyzn0.jpg

Wstąpiłam na chwilkę do Twojego dziennika, żeby zobaczyć więźbę. Przykro mi, że tamta ekipa poleciała sobie- delikatnie mówiąc- w kulki. Już się nie mogę doczekać Waszego dachu...

Inspiracje różane jak zwykle przecudne!

A co do sąsiadów i ich wąskiej działki... Hmmmm my się wybudowaliśmy na 18 m szerokości, więc nie chcę Cię załamywać, ale pewnie jakiś domek tam upchną. Moja sąsiadka ma szerokośćo u siebie 14-16 m- i będzie się budować w przyszłym roku :o Jej dom ma mieć długość ok 24 m (bez garażu) :o

Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką, solidną i piękną więźbę :D

Wstąpiłam na chwilkę do Twojego dziennika, żeby zobaczyć więźbę. Przykro mi, że tamta ekipa poleciała sobie- delikatnie mówiąc- w kulki. Już się nie mogę doczekać Waszego dachu...

Inspiracje różane jak zwykle przecudne!

A co do sąsiadów i ich wąskiej działki... Hmmmm my się wybudowaliśmy na 18 m szerokości, więc nie chcę Cię załamywać, ale pewnie jakiś domek tam upchną. Moja sąsiadka ma szerokośćo u siebie 14-16 m- i będzie się budować w przyszłym roku :o Jej dom ma mieć długość ok 24 m (bez garażu) :o

Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką, solidną i piękną więźbę :D

No to mnie pocieszyłaś, Monis :(

Myślałam, że tak się nie da budować, bo przecież dom musiałby mieć max. 10m szerokości :o :o Myślałam, że to niemożliwe, a teraz po Twoim domku widzę, że możliwe i na dodatek może to pięknie wyglądać :roll: :roll:

dzień dobry 8)

Monia, dobrze, że zrobiłaś fotki tym kopczykom..

Teraz przynajmniej wiem, jak to zrobić 8) :wink:

ja jeszcze nie zakryłam różyczek, bo nadal parę kwitnie, a ciepło w miarę. Ale gałązki już czekają...

się pochwalę, że ja tam byłam :p

http://img143.imageshack.us/img143/7596/kcikes1.jpg

miałyśmy tam wypić...

kubusia :wink: :lol: ,

ale nas deszczyk przegonił pod daszek..

na żywo jest jeszcze piękniej, choć kwiaty jeszcze małe, to miejsce już zachęca do posiadówek..

I w dobrym miejscu jest, piękne widoki są z tego kącika :p