Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, następna bojowniczka będzie...

Jakoś mi to do Twojego wyglądu nie pasuje, bo chodząca Pani Łagodność jesteś ale oki. Oby przyniosło skutek :lol:

Dzień dobry :D

:oops: Dzięki, Wioluś, masz rację :wink: ...ale jak mnie co wkurzy, to budzi się we mnie kocica :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry wszystkim. Lecę na działkę bo za chwilę przywiozą brakujące drzewo :roll:

Monia nie przejmuj sie, kazdy moze miec gorszy dzien - widocznie sasiad wstal lewa noga. Dogadacie sie i bedzie okejos. :)

Dzisiaj nie było warunków - najpierw nas zaskoczył tym wszystkim i nie zdążyliśmy powiedzieć nic poza tym, że to wyjaśnimy, a sąsiad i tak gdzieś się sieszył i był wkurzony, więc jutro rano spróbujemy do Niego iść i wyjaśnić sprawę :-?

Monia nie przejmuj sie, kazdy moze miec gorszy dzien - widocznie sasiad wstal lewa noga. Dogadacie sie i bedzie okejos. :)

Dzisiaj nie było warunków - najpierw nas zaskoczył tym wszystkim i nie zdążyliśmy powiedzieć nic poza tym, że to wyjaśnimy, a sąsiad i tak gdzieś się sieszył i był wkurzony, więc jutro rano spróbujemy do Niego iść i wyjaśnić sprawę :-?

Nic straconego... Jemu tez musi zalezec na dobrych ukladach z sasiadami. No chyba, ze mu nie zalezy, to wtedy kij z nim... Pewnie jutro ochlonie i bedzie mu przykro, ze sie tak zachowal. :wink: