Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a bo pełnia jest....

ja jak byłam mała to łooooooo jak lunatykowałam... klucze do domu przede mną chowali.... jak mnie raz znaleźli na ławce w klatce obok - ale poduszke ze sobą wzięłam :lol: :lol:

mądra dziewczynka :lol: :wink:

mądra czy nie to wiesz zawsze zależy od sytuacji, ale jakbyś widziała moją matkę w akcji o 4 rano jak ją przeciąg z otwartych drzwi obudził i się zorientowała, że mnie nie ma.... dodam, że miałam jakieś 7 lat... :o

dzien dobry i tez sie powoli zbieram do pracy, spac nie moge :cry:

chcialam wstac pozniej i pojsc na 11 lub 12 ale sie nie udalo :roll:

Ja też nie śpię od kilku nocy, bo chyba pełnia jest :roll: Ja to jakiś wampirek jestem albo cuś :lol:

a ja cierpię na bóle głowy..

już ponad tydzień :-?

nic nie pomaga, tabletki to tak na pół godzinki i znów to samo :cry:

Monia - ależ Ty się takimi panami nie denerwuj, szkoda nerw....

Jak ja mówię, że kupiłam dom od developera - to wszyscy robią tak :roll: i mówią : uuuuuuu nie dobrze, albo syczą jakby chcieli mi powiedzieć, żem głupia... :roll:

a ja tam wiem, że nawet jak się buduje samemu czasem ciężko ominąć patałachów... więc nie ma co ..... a panu patrz na ręce i olej co gada, bo on sprawdza czy właśnie na naiwną trafił, która da się wydoić z kasy, za coś co już jest zrobione... :evil: nie znoszę takich ludzi...

Monia nie przejmuj się jeszcze mi się nie zdażyło w jakiejkolwiek sytuacji żeby korzystając z usług jednego "fachowca" usłyszeć pochwałę jego pracy z ust następnego na ogół dotyczy to fryzjerów każdy następny krytykuje dokładnie strzyżenie poprzednika :wink:

Monia nie przejmuj się jeszcze mi się nie zdażyło w jakiejkolwiek sytuacji żeby korzystając z usług jednego "fachowca" usłyszeć pochwałę jego pracy z ust następnego na ogół dotyczy to fryzjerów każdy następny krytykuje dokładnie strzyżenie poprzednika :wink:

oj jak widać nie do końca..wszyscy fryzjerzy chwalą piękne i dokładne położenie farby na mojej głowie, zawsze oczy robią kiedy okazuje się to monsz taki zdolniacha :lol:

ale faktycznie, nie ema co się przejmować. Skończy i pójdzie w siną dal :wink:

oj jak widać nie do końca..wszyscy fryzjerzy chwalą piękne i dokładne położenie farby na mojej głowie, zawsze oczy robią kiedy okazuje się to monsz taki zdolniacha :lol:

ale faktycznie, nie ema co się przejmować. Skończy i pójdzie w siną dal :wink:

Albo jak mnie jeszcze raz wkurzy tak jak wczoraj, to pójdzie w siną dal zanim skończy :lol: :lol:

Gdyby nie to, że zima nas goni, to już by Go wczoraj nie było na 100% :evil:

Już właśnie te słowa wczoraj usłyszał, bo od 8.30 rano do 15.00 wymurowane było zaledwie 3 rzędy cegieł na kominie(komin b.duży, to fakt, ale bez przesady!!!) :evil: :evil: Jak Go opierniczyłam, to później od 15.30 do 18.00 wymurował niemal 9 rzędów :lol: :lol: , tyle, że musiałam kombinować z oświetleniem, żeby coś widział.

Robi chyba dobrze - mówię "chyba", bo już nie chcę nikogo chwalić na zapas. Mielibyśmy super murarza, ale dopiero od 25.11. da radę przyjść, a to za późno, bo ma przyjść mrozik i to b.niedobre dla kominów :-?

To on tak z tego do dachu do Ciebie gada? Że też go gardło nie rozboli. Przecież z dachu do ziemi to spora odległość jest.

:lol: :lol: Dokładnie tak - z poziomu poddasza, gdzie muruje komin :wink: Gęba się chłopu nie zamyka :roll: Najlepsze było jak się mnie dzisiaj zaytał, czy słyszałam, że Edek (trzeci z majstrów) ma inny akcent :o ? A ja na to: "Nie zdążył jeszcze powiedzieć ani słowa, bo Pan cały czas trajluje " :lol: :lol: Właśnie wpadłam na obiad, żeby się trochę zagrzać i lecę za chwilę na działkę rzucić okiem na robotę :wink: