Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pogda jest OK, tylko chyba ciśnienie cos nie tak, bo mi się dzisiaj w pracy 2 razy słabo zrobiło, co mi się na ogół nie zdarza :roll: Jestem nieskociśnieniowa (średnio mam ciśnienie 90/50, a tętno 115) i czasami źle się czuję przy wahaniach pogody :roll:

Monia ja mam podobnie ;)

ale Ty to masochistka jestes z ta robota

ja malowalam szopke ale to bylo lato i mialam darmowe solarium :wink:

A ja jutro kolejne szkolenie :roll:

Na ogół szkolenia som samom przyjemnością :roll: :lol:

Ale u Ciebie to chyba ma inny wymiar. :roll:

Niestety tak :( Na każdym nam uświadamiają za co możemy być odwołani, za co możemy mieć dyscyplinę budżetową, kary grzywny itp. Jutro jest m.in. o odpowiedzialnosci materialnej :roll:

A ja jutro kolejne szkolenie :roll:

Na ogół szkolenia som samom przyjemnością :roll: :lol:

Ale u Ciebie to chyba ma inny wymiar. :roll:

Niestety tak :( Na każdym nam uświadamiają za co możemy być odwołani, za co możemy mieć dyscyplinę budżetową, kary grzywny itp. Jutro jest m.in. o odpowiedzialnosci materialnej :roll:

O, poważna sprawa :roll:

Jeszcze Ci tego brakuje :-?

Prawdę powiedziawszy przyzwyczaiłam się do myśli, że za wszystko cokolwiek się dzieje na placówce i jest z nią związane w najmniejszym stopniu, to ja odpowiadam :-? Kiedyś pewnie powiem dość i dam sobie z tym spokój, choć nie przepadam za zmianami, ale czasami mam naprawdę dosyć :roll:

nie zaglądałam.. nie zaglądałam.. ale w końcu nie mogłam się oprzeć czarującemu uśmiechowi właścicielki komentarzy :D fajnie już domostwo wygląda :D :D :D

ostatnio przyszłaś mi na myśl jak wracałam z Krakowa.. tuż przy drodze od dwóch lat budowała się tam domek.. wydawało się, ze to będzie taki standardowy.. przyjemny, ale nie wyróżniający się.. aż tu po półrocznej przerwie zobaczyłam domek i oniemiałam.. ma czerowną dachówkę i tak rewelacyjnie zrobioną elewację, że wyszedł z niego cuuuudny dworek.. żałowałam, ze nie cyknęłam fotki.. i od razu pomyślałam o twoim dworku :wink: :D też będzie cudny :D

nie zaglądałam.. nie zaglądałam.. ale w końcu nie mogłam się oprzeć czarującemu uśmiechowi właścicielki komentarzy :D fajnie już domostwo wygląda :D :D :D

ostatnio przyszłaś mi na myśl jak wracałam z Krakowa.. tuż przy drodze od dwóch lat budowała się tam domek.. wydawało się, ze to będzie taki standardowy.. przyjemny, ale nie wyróżniający się.. aż tu po półrocznej przerwie zobaczyłam domek i oniemiałam.. ma czerowną dachówkę i tak rewelacyjnie zrobioną elewację, że wyszedł z niego cuuuudny dworek.. żałowałam, ze nie cyknęłam fotki.. i od razu pomyślałam o twoim dworku :wink: :D też będzie cudny :D

Dziękuję, Skabusiu :D Szkoda, że nie masz fotki tego dworku - pewnie piękny był :roll:

Witam z rana :D

Ja dzisiaj też mam szkolonko, tyle, że jestem po tej drugiej stronie. No i tematyka zupełnie inna :D Ech, jak mi się nie chce. No i znowu po nocy będę do domu wracać. No, ale czego się nie robi dla swojego domku. W końcu za coś trzeba go zbudować. :p

P.S.

Znalazłam Cię na naszej klasie :D