Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kamufluje sie znaczy... To dziwne, ze chodzi po cywilu, moze jeszcze przed swieceniami jest i mozna go jeszcze wyrwac... No bo gdyby byl po slubowaniu ubostwa, to ta komorka... Nie pasi.

Nie wiem jak tam u nich jest, ale aż żal że mojego męża znam. :wink:

Patrz, jakbym takiego wyrwała to nawet na miejscu rozgrzeszenie byłoby :wink: :lol:

Ale patrz, to jakis podejrzany typ jest. Zamiast byc skromny i obdarty to sie szlaja po szkolach jakichs, w dodatku po cywilu. Daj se spokoj, Wiola... :roll: Nie jest Ciebie wart. :p

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten akurat współpracuje z Izraelem czy coś, no nie wnikam, bo trochę obawiałabym się moich częstych kontaktów z nim. Nie wiadomo czym mogłoby sie to skończyć :roll: :oops:

Zydow chce nawracac? :o To mu powiedz, ze to z gory skazane na niepowodzenie. Kiedys widzialam swiadkow Jehowy w osrodku dla uchodzcow - nawracali Afganczykow - muzulmanow! :lol: :lol: :lol: Ludzie to maja hobby niektorzy. Wiola, masz racje, nie kontaktuj sie z nim. Moze on z Mosadu? :roll:

Uffff... problem zażegnany.....udalo mi się swój wpis z dziennika usunąć :p To w takim razie napisze tu w komentarzach, ze sie rozmarzyłam widząc ten zachód słońca i że dworek rosnie Wam przepiękny. Będę dzielnie odwiedzać Waszą budowę, bo kocham dworki - sama własnie skonczyłam budowę "Małego Dworku" od Lipińskich. Zyczę dużo cierpliwości i mocnych nerwów w trakcie budowy i pozdrawiam serdecznie. :D

Witaj, coffee82 :D Dziękuję za miły komentarz (tego w dzienniku nawet nie zdążyłam zauważyć, bo dopiero teraz zajrzałam na forum. Pokaż zdjęcia swojego domku, jeśli możesz - z przyjemnością pooglądam :wink:

Ciągnąc więc dalej ten wątek. :D Widziałyście taki kalendarz?

http://www.pardon.pl/artykul/7007/katolickie_ciacha_seksowni_ksieza_w_kalendarzu_zobacz

:o :o :o

temu bym sie chetnie wyspowiadala

http://img228.imageshack.us/img228/9634/910b1844000d5d314933c20qt9.jpg

ooooooooooooo ja też i to nawet 3 razy dnia matko gdzie się tacy faceci chowają :o

widzę, że mikołaja nie tylko ja miałam udanego w tym roku :wink:

Monia, to teraz czekam aż na kawkę wpadniesz :roll: :wink:

jakbym poszła do takiego księdza do spowiedzi....

to chyba musiałabym się drugi raz spowiadać... 8)

Jeszcze tylko uwinę się z budżetem szkolnym i wpadam :wink: :lol:

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :D