Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, przed Świętami, to już ciężko by było, bo ja jestem w proszku jeśli chodzi o wszelkie przygotowania :( Wracam późno i jestem tak padnięta, że nic mi się nie chce. Od soboty biorę się ostro za porządki i zakupy :roll: Na razie prezenty same mam pod choinkę (oprócz jednego) :roll:

Aniu, przed Świętami, to już ciężko by było, bo ja jestem w proszku jeśli chodzi o wszelkie przygotowania :( Wracam późno i jestem tak padnięta, że nic mi się nie chce. Od soboty biorę się ostro za porządki i zakupy :roll: Na razie prezenty same mam pod choinkę (oprócz jednego) :roll:

choinkę też masz, to najważniejsze :wink:

najważniejszego, czyli dla siebie?? :lol:

choinkę też masz, to najważniejsze :wink:

najważniejszego, czyli dla siebie?? :lol:

dla siebie też nie mam, ale może coś będzie pod choinką :roll:

Nie wiem czy Ci to pocieszy, ale ja też dopiero wróciłam z pracy.

a Ty to raczej nie powinnaś się przemęczać.. :roll: :wink:

:o :o :o Mi tak mówili jak w ciąży byłam... :roll: - ale niczego nie sugeruje... :lol: :lol: :lol:

Hm...ale popieram kobito - Ty odpocznij troszkę... 8)

dobrze sugerujesz Gosiu, dobrze.. :wink:

Witam w pochmurny i mokry piątek. Zaprowadzilam rano synka do przedszkola i usnęłam. Dobrze, ze telefon mnie obudził, bo spałabym przez cały dzień. :D

A tu roboty tyle a czasu mało. Muszę Michałowi uszyć kostium na jasełka. A jasełka kiedy? Dzisiaj. Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. :oops: Może ma ktoś pomysł z czego szybko zrobić czapkę pasterską? Na ubranko kupiłam mu białe płótno, to zaraz coś machnę. Tylko na czapkę nie mam pomysłu.

Nie wiem czy Ci to pocieszy, ale ja też dopiero wróciłam z pracy.

a Ty to raczej nie powinnaś się przemęczać.. :roll: :wink:

:o :o :o Mi tak mówili jak w ciąży byłam... :roll: - ale niczego nie sugeruje... :lol: :lol: :lol:

Hm...ale popieram kobito - Ty odpocznij troszkę... 8)

dobrze sugerujesz Gosiu, dobrze.. :wink:

Ania czyżbyś o czymś wiedziała... :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:

Witam w pochmurny i mokry piątek. Zaprowadzilam rano synka do przedszkola i usnęłam. Dobrze, ze telefon mnie obudził, bo spałabym przez cały dzień. :D

A tu roboty tyle a czasu mało. Muszę Michałowi uszyć kostium na jasełka. A jasełka kiedy? Dzisiaj. Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. :oops: Może ma ktoś pomysł z czego szybko zrobić czapkę pasterską? Na ubranko kupiłam mu białe płótno, to zaraz coś machnę. Tylko na czapkę nie mam pomysłu.

ze starego kapelusza? naszyj na boki dziury z materiału. Albo weź słomkowy kapelusz :lol: