Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, siedzę w kwiatkach, bo już powietrze pachnie wiosną :D

Kupiłam dzisiaj w Irysie nowe prymulki, w tym jedną z gatunku wysokich w kolorze niebieskim :D Jest niesamowita :roll: Liście ma zupełnie inne niż typowa prymulka, bardziej podobne do pelargonii, a kwiaty wielkoscią takie same, ale kolor śliczny, no i wysokość fajna, bo znacznie wyższa od tych typowych, więc jeszcze ładniej będzie się prezentowała na rabacie :D :D :D :D Chyba jutro dokupię jeszcze białą :roll: Jak przekwitną w domu, to wsadzę je na działce i za rok będą kwitły już w gruncie :wink:

Nie znam nazwy, ale kupuję takie w małych, białych pojemniczkach i są OK. Myślę, że jak kupisz w jakimś ogrodniczym, to Ci doradzą, który lepszy. Ja nie przepadam za tym ukorzeniaczem, który sprzedają w torebeczkach - jakoś mam marne efekty tego ukorzeniania (próbowałam na bukszpanach).

Dzień dobry

Ja, antytalent roślinny, chciałam się pochwalić, ze kwiatki z balkonu które przechowuję na prawie suchym podłożu na klatce schodowej bloku, zaczynają puszczać pąki :o Mam już jeden czerwony :lol: :lol: Nie wiem co prawda czy to dobrze czy nie no ale jest. I teraz muszę zacząć je podlewać :p

Dzień dobry

Ja, antytalent roślinny, chciałam się pochwalić, ze kwiatki z balkonu które przechowuję na prawie suchym podłożu na klatce schodowej bloku, zaczynają puszczać pąki :o Mam już jeden czerwony :lol: :lol: Nie wiem co prawda czy to dobrze czy nie no ale jest. I teraz muszę zacząć je podlewać :p

gratuluję :D trochę za wcześnie, ale super :wink: nie dawaj zbyt wcześnie na balkon/okno.

Witam 8) p. Moniko antywirus jest konieczny :wink: polecam to

Cytat

Eset wykożystuje mechanizmy sztucznej inteligencji, dzięki czemu potrafi samodzielnie

wykrywać i blokować zagrożenia próbujące atakować twojego kompa.

Ochrona twojego kompa jest realizowana dzięki wykożystaniu technologi sztucznej inteligencji

o nazwie: ThreatSense.

Eset w porównaniu do innych antywirusów, nie obciąża komputera i jest kompletnym pakietem

bezpieczeństwa z funkcjami ochrony antywirusowej i antyspyware ESET NOD32 ANTYWIRUS,

filtrem antyspamowym i zaporą osobistą. .......... linka do pobrania wrzucę na Pw. :wink: :wink:

dzień dobry

ja to prawdę mówiąc chora jestem jak nie mam antywirusa na kompie wiec zawsze coś mam teraz mam kasperskiego mnie tam nie przeszkadza że zwalnia czasami kompa małżon czasem pluje ale wystarczy jedno cieżkie spojrzenie żeby przestał :lol: :wink: wolę czuć sie bezpieczna :D

dzień dobry

ja to prawdę mówiąc chora jestem jak nie mam antywirusa na kompie wiec zawsze coś mam teraz mam kasperskiego mnie tam nie przeszkadza że zwalnia czasami kompa małżon czasem pluje ale wystarczy jedno cieżkie spojrzenie żeby przestał :lol: :wink: wolę czuć sie bezpieczna :D

Też miałam Kasperskiego, ale szału dostawałam jak skanowanie trwało 8 godzin. :evil: