Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie przeczytalabys z dzika rozkosza dziennika swojej szefowej, bo ja tak :oops:

To okropne, ale ja chyba też :oops:

Dobrze, ze ja nie mam szefowej. No jeszcze dziennik to OK, bo krotki i duzo obrazkow, ale komenty??? Po 10 stronach by mnie chyba zemdlilo... Umieram z ciekawosci, jak sie dowiedzialas, ze Cie ktos namierzyl... :roll:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, ze ja nie mam szefowej. No jeszcze dziennik to OK, bo krotki i duzo obrazkow, ale komenty??? Po 10 stronach by mnie chyba zemdlilo... Umieram z ciekawosci, jak sie dowiedzialas, ze Cie ktos namierzy

Osoba zainteresowana danym forumowiczem nie musi czytac calych komentarzy autorki tylko wybrane fragmenty czyli posty forumowicza, ktory ja interesuje i w ten sposob zajmie jej to niewiele czasu, a duzo sie moze dowiedziec.

nie popadajmy w paranoje :-?

nawet jak raz przeczytala 200 stron komentarzy to teraz nic mi nie udowodni i reszta pracownikow nie przeczyta

Bo na szczescie szybko zareagowalas :p .

A tak na marginesie to chyba mialas jakiegos czuja, bo w niedziele pisalas o prywatnosci i ze masz watpliwosci zwiazane z umieszczaniem zdjec.

nie przeczytalabys z dzika rozkosza dziennika swojej szefowej, bo ja tak :oops:

To okropne, ale ja chyba też :oops:

Dobrze, ze ja nie mam szefowej. No jeszcze dziennik to OK, bo krotki i duzo obrazkow, ale komenty??? Po 10 stronach by mnie chyba zemdlilo... Umieram z ciekawosci, jak sie dowiedzialas, ze Cie ktos namierzyl... :roll:

Małgoś, bo tego nie da rady czytać od deski do deski. Raczej metodą seleksji. Nieistotne dla Ciebie sprawy omijasz. Ja w każdym bądź razie tak nadrabiałam Ani komentarze :lol: :lol:

Dobrze, ze ja nie mam szefowej. No jeszcze dziennik to OK, bo krotki i duzo obrazkow, ale komenty??? Po 10 stronach by mnie chyba zemdlilo... Umieram z ciekawosci, jak sie dowiedzialas, ze Cie ktos namierzy

Osoba zainteresowana danym forumowiczem nie musi czytac calych komentarzy autorki tylko wybrane fragmenty czyli posty forumowicza, ktory ja interesuje i w ten sposob zajmie jej to niewiele czasu, a duzo sie moze dowiedziec.

Posty forumowicza to bagatela 10000 postow w przypadku Anji... :lol: :lol: :lol:

Magda, ja wiem, kiedys tez tak probowalam sie zalapac, ale i tak glownie lecialam po obrazkach, bo nie dalo sie... :roll:

dzien dobry:

10000 post dedkuje moim przemilym kolezankom i kolegom z forum :wink:

GRATULKI :lol: :lol: :lol: :lol:

dzień doberek :D

MONIU :roll:

ja to "po prośbie" przyszłam :oops:

poczytałam u Ciebie o piwoniach :p

przed naszą "ruinką" rosną duuuuuże "krzaczorki"

a ja zupełnie nie wiem co robić bo z powodu remontu elewacji będę musiała je przesadzić w inne miejsce :-?

jak to zroobić aby ich nie uszkodzić :roll:

acha :roll: czy one mają jakies specjalne wymagania :roll:

może podpowiesz gdzie szukać informacji :roll:

ja tez lubię piwonie :lol: