Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć, Aneczko - ale Ci zazdroszczę tego jutrzejszego wolnego :roll: Ja jutro na wygnanie jadę na szkolenie do Krakowa :-? Znowu cały dzień z głowy, a papiery rosną na biurku :evil:

uuuuuu niedobrze, ja chcialam isc do lekarza jutro ale moj lekarz wyjechal na narty i bedzie w poniedzialek. musze cos wymyslic zeby pn/wt miec wolne (bo we wt Duch przyjedzie :wink:

Nie mów, że taka zołza z Ciebie :o

szczerze mowiac raczej nie jestem lubiana szefowa i mam autokratyczny styl zarzadzania.

i troche trwa zanim zbuduje sobie autorytet i mimo niefajnych rozwiazan, które sa nie na reke pracownikom, zaczna mnie szanowac i potem nawet lubic. tutaj minelo pol roku zanim zrozumieli....

Gość justyna_m
Nie mów, że taka zołza z Ciebie :o

szczerze mowiac raczej nie jestem lubiana szefowa i mam autokratyczny styl zarzadzania.

i troche trwa zanim zbuduje sobie autorytet i mimo niefajnych rozwiazan, które sa nie na reke pracownikom, zaczna mnie szanowac i potem nawet lubic. tutaj minelo pol roku zanim zrozumieli....

najważniejsze, że powoli jest coraz lepiej Aniu :D

fajnie mają z taką szefową co basen itp. załatwia :roll:

sa takie fajne karty

http://www.benefitsystems.pl/

kupujac takie karty pracownicy maja dostep do roznych fitnesow, basenow etc w calym kraju

u nas we Wro duzo jest partnerow w tym programie

fajna rzecz :wink:

\

sama musze dupsko ruszyc

My też mamy te karty :D

Monia - ja też gratuluję tytułu :D :D :D