Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Monia jakoś wszystkie u mnie na wszelkich ustawieniach monitora wyglądają na czerwonawe :roll: ja zakochałam się w moim orzechu i teraz całe spojrzenie mam skrzywione przez niego :lol: najbardziej na fotce pasi mi ten dąb ale jak mówisz że blee to już nie wiem tak z ręką na sercu to patrząc na fotkę żaden mnie nie powalił :( :oops:

ale pogadaj z inną firmą jeszcze teraz ceny troszku w dół poszły ponegocjij obiecaj że wszystkie okna u nich zamówisz tylko po kolei i zobaczysz co bedzie :D

Monia ,według tego kolornika mam kasztan,on troszkę wpada w mahoń ,ale jest to kolor trochę dziwny ,ponieważ zmienia się w zależności od nasłonecznienia.Moim zdaniem jest bardzo dostojny,ale jak chcesz jaśniejszy, to zawsze możesz to zaznaczyć , a pewnie taki ci zrobią .Jak przyjechali na wymiary ,to mieli ze sobą bogatszy kolornik.

problem w tym, że do mnie nie przyjadą wymierzać, tylko sama muszę dokładnie podać wymiary otworu okiennego (za daleko) :-?

Nie mogą mi wysłać wszystkich kolorów, bo byłoby zbyt dużo, tylko wysłali takie najbardziej popularne, jakie robią do tego wzoru okien :roll:

Ten kasztan, już pisałam wcześniej w dzienniku, wygląda b.szlachetnie i elegancko, ale chyba wolałabym ciut jaśniejszy, a wtedy nie wiem, czy kasztan, bo może wyglądać nieładnie, gdy się go rozjaśni. Ooo, Boziu, co za dylemat :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A nie mają jakiejś strony internetowej z wzornikiem? Skoro już masz od nich próbki to możesz porównać jak komputer zmienia odcienie i wybrać kolor, który naprawdę Ci się podoba.

Choć ja to bym się chyba bała tak ważnego zakupu i za taką kasę na odległość :(