Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu gratuluję wyboru okien. :lol:

Ja już zaczynam przesadzać rośliny. Perukowiec w ciagu roku urósł 4 razy większy niż sadziłam :o Ja rozumie podwoić ale 4 razy? :o Krzewuszki też mam do przesadzenia. Na skarpie przy tarasie mam małpi gaj ale narazie mi to nie rpzeszkadza bo jest kolorowo i chwasty nie rosną bo jest gęsto :lol: Już kombinuję kolejne rabaty, takze różane. Muszę juz zacząć przygotowywać jesli chcę sadzic rośliny jesienią. Mąż w głowę sie tylko puka :wink:

Mam pytanie odnoście zakupu róż w Rosarium. Nie znalazłam informacji o cenie sadzonek tylko o koszcie przesyłki. Mozesz podać mi tak orientacyjnie jak kształtują sie u nich ceny? Chciałabym mieć jakieś rozeznanie zanim sie napale na kolejne roze :wink:

to zależy, ale średnio ok.20zł/szt.

przesyłka ok. 18zł bez względy na ilość róż :wink:

witanko z rana,

ja placilam za roze na pniu w rosarium 35zł, apropos to ta moja gruss co ja tak obciachalam to jakies dziwne dzikie male listeczki wypuscila, juz chyba z niej nic nie bedzie, Moniu zobaczysz wkrotce to mi powiesz ;)

Monisia zadzwonie do Ciebie dzis ;)

na pniu są droższe, dobrze, że o tym wspomniałaś :wink:

małe listeczki? może to nic dzkiego, zobaczymy :roll: wrzuć fotkę takich listeczków, to póki co zobaczę chociaż tak :-?

dzwoń :lol: :D :D (od ok.11.00 będę dostępna non stop)

:oops: Nie wiem, czym sobie zasłużyłam :oops:

Dzięki, czuję się zaszczycona :D

Pięknie kwitnie... wszystko :D

A takiej foty, jak ta z góry to mi od dawna brakowało - dopiero teraz widać rozmiar prac i cały zamysł :wink:

No i tyyyyle się pozmieniało :o

:oops: Nie wiem, czym sobie zasłużyłam :oops:

Dzięki, czuję się zaszczycona :D

Pięknie kwitnie... wszystko :D

A takiej foty, jak ta z góry to mi od dawna brakowało - dopiero teraz widać rozmiar prac i cały zamysł :wink:

No i tyyyyle się pozmieniało :o

Eee, jeszcze nie widać i to mnie wkurza, ale roślinki nie mają się kiedy rozrosnąć, bo jak nie sarny uszkodzą, to ja przesadzam i wstrzymuję w ten sposób przyrost :oops: Widać to dopiero będzie za minimum dwa lata :roll:

Różnice widać, to fakt, bo wciąż dosadzam, kopię i tworzę, ale wszystko wciąż takie płaskie, a ja marzę o zaroślach :lol:

Ballerinka śliczna :wink: :D