Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Po prostu trzeba spełniać swoje marzenia :wink:

Ja uważam, że warto - u siebie nie wymieniałam okien, bo uznałam, że są w miarę nowe (kilkuletnie plastiki). Ale pomieszkałam i wiem, że będę zmieniać :roll: I jak Monia, poczekam, aż mnie będzie stać, na takie, jakie ja chcę - czyli tanie raczej nie będą :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo ładne te okienka wybrałaś ,a i cena nie jest zbyt powalająca.Doskonale będą się prezentować w Twoim domu!

Dzięki, Beatko :wink:

Mam pytanie - czy Ty masz okapniki aluminiowe barwione na jakiś kolor, czy drewniane?

.Monia wydaje mi się ,że jest to aluminium,barwione na kolor starego złota.Kurczę nie jestem pewna .W moim dzienniku na 1-wszej stronie powinno być jakieś zbliżenie .Ale tak chyba są aluminiowe :oops: :oops: .Pędze poczytać do Twojego,bo chyba zaraz polegnę .Przyjechaliśmy do domu o czwartej nad ranem i teraz coś wyjątkowo padam.

...To jest to zdjęcie. Dobrej nocy!!

dziękuję :wink:

ja zdecydowałam się na drewniane okapniki i trochę mam obawy, dlatego dopytuję :roll:

W ogóle takie zamówienie okien to niby nic, ale jak się pójdzie zamawiać to zadają milion pytań i okazuje się, że tyle samo jest wątpliwości. O ile kolor od razu wpadł mi w oko, profil retro również, to takie sprawy jak ramki wewnątrzszybowe, klamki i okapniki nie brałam pod uwagę wcześniej do czasu, gdy nie zobaczyłam różnic na żywo. O wewnątrzszybowych ramkach w kolorze drewna napisał mi Ged (b.dziękuję), dzięki temu wiedziałam, że w ogóle jest coś takiego :roll: Klamki wybrałam w kolorze starego złota, ale wg mnie są i tak zbyt nowoczesne kształtem i wolałabym stare, oryginalne, mosiężne. Mam takie w domu, ale nie wiem, czy się da zamontować do takich nowych okien :roll: W każdym razie będę myśleć nad tym :wink: