Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moniu, hosta się nie powtórzyła - nie wiem, co to, ale na pewno takiej nie mam. A pytanie, czy mi się hosta podoba, to... zostawię bez komentarza :lol: :lol: :lol:

Cicho byłyśmy, bo ganiałyśmy całymi dniami jak opętane, wracałyśmy późnym wieczorkiem i jedyne, po co odpalałyśmy kompa, to żeby zgrać zdjęcia z Ani aparatu, żeby miejsca nie brakowało :lol: :lol: :lol: Po czym padałyśmy na dzioby :wink:

U mnie burza właśnie nadeszła - drzewa łamie na osiedlu, bo u mamy jeszcze jestem :roll: Mam nadzieję, że nie dopadnie w trasie nigdzie Ani z rodziną :-?

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia spoko jak się rozpędzisz to Cię przytrzymam trochu :lol: :lol: :lol: łuczki mają być jutro dzisiaj się nie dodzwoniłam ale ze wstydem przyznaję ze tylko raz dzwoniłam bo czasu brakło :oops: :oops: :oops: a wyjazd planuję tak między 12 a 13 żeby na spokojnie dojechać :D

noooooooo ja muszę autko umyć :roll: małżon podolewać płynów ustrojowych :lol: trochu posprzątać w nim łooooooooooo kto mi kurcze czas kradnie :-? :roll:

o sprzątaniu nawet nie myślę :roll:

mam taki syf, że nawet wstyd się przyznać :oops: ostatnio woziłam rosliny, zakupy budowlane i efekt jest ...

Cześć

Właśnie chciałam donieść że różyczki się przyjęły. Trochę schnie, trochę plam dostały brązowych ale dzis kupię taki na plamy i popsikam. Nawet ze dwa kwiatki mają :lol:

Bedą fajne, dzięki Monia..

Ale ale...mam pytanie, kupiłam taką malusią w doniczce różyczkę, na razie jest śliczna ale jak ją pielęgnować? chciałabym ją przesadzić jak wytrzyma do wiosny. Dużo podlewać chyba nie można, nie? Stoi w oknie od zachodu, czyli światło ma ale nie bezpośrednio. Dopiero późnym popołudniem ma wiecej. Moze tak być?

Cześć

Właśnie chciałam donieść że różyczki się przyjęły. Trochę schnie, trochę plam dostały brązowych ale dzis kupię taki na plamy i popsikam. Nawet ze dwa kwiatki mają :lol:

Bedą fajne, dzięki Monia..

Ale ale...mam pytanie, kupiłam taką malusią w doniczce różyczkę, na razie jest śliczna ale jak ją pielęgnować? chciałabym ją przesadzić jak wytrzyma do wiosny. Dużo podlewać chyba nie można, nie? Stoi w oknie od zachodu, czyli światło ma ale nie bezpośrednio. Dopiero późnym popołudniem ma wiecej. Moze tak być?

nie mogło być inaczej - musiały się przyjąć :wink: Gratuluję, ogrodniczko :lol: :wink:

Wiolciu, te małe różyczki nie chcą za bardzo rosnąć w donicach, więc chcąc ją zachować, najlepiej od razu wsadzić do gruntu. One dość dobrze zimują i co roku ładnie kwitną na rabatkach. W doniczce na 100% zmarnieje za jakiś czas.

czesc Krolowo! ale sie ciesze ze juz jutro sie spotkamy :lol:

Ja też się cieszę i mam nadzieję, że dojadę ... jakoś :roll: :wink:

Olga, Beauty - dzień dobry :D

Wiolciu, te małe różyczki nie chcą za bardzo rosnąć w donicach, więc chcąc ją zachować, najlepiej od razu wsadzić do gruntu. One dość dobrze zimują i co roku ładnie kwitną na rabatkach. W doniczce na 100% zmarnieje za jakiś czas.

a mogę je teraz kwitnące wsadzić? Czy poczekać aż przekwitnie? Może poczekam do chłodniejszych dni. Bo tam, gdzie mają być, to jakoś nie będę chyba codziennie zaglądać to i podlać nie będę mogła odpowiednio...

a mogę je teraz kwitnące wsadzić? Czy poczekać aż przekwitnie? Może poczekam do chłodniejszych dni. Bo tam, gdzie mają być, to jakoś nie będę chyba codziennie zaglądać to i podlać nie będę mogła odpowiednio...

róże z donic można wsadzać w każdej chwili :wink:

oczywiście podlewać w miarę obficie, żeby się dobrze przyjęły :wink:

dzień dobry

Monia musisz dojechac bo ja mam łuki dla Ciebie :D :wink: moja Aloha znowu ma pączusie :lol: :lol: :lol:

aaa, tak, w takim razie koniecznie muszę :lol: :lol:

donoszę, że paliwo zatankowałam :wink:

super ze nie bedziesz musiala pchac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja nasolilam kurczaki do wedzenia i teraz odpoczywam,

za chwile przyjezdza Malgos z Duchem :D