Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, zdjecia piekne okna pokazują. Jak bedziesz już je miała wstawione to będą boooosko wyglądać :lol: :lol:

Mam nadzięję, Wiolu :roll: Niesamowicie się niecierpliwię, zwłaszcza, że domówiłam poziomy szpros (za dopłatą oczywiście :-? ) i teraz nie wiem, czy nie zepsułam sprawy :roll:

dobry wieczór

Monia a to nie jutro przypadkiem okienka montowac będą :D

nie, na szczęście dopiero we wtorek o 8.00 rano :roll:

Musimy do tej pory skończyć ocieplenie lukarn, bo od strony ogrodu są na kiepskim etapie :-?

http://img33.imageshack.us/img33/3096/ogrdek028.jpg

Dzień dobry

Cały czas nurtuje mnie pytanie, czy to ocieplenie kolumn, to w jakimś innym celu niż poszerzenie ich?

Monia, albo gdzieś przeoczyłam albo nie ma: jakie prace w ogrodzie robimy w okolicach wrzesnia, bo ja tu sie waham i nie wiem....a czas goni kochana, goni.. :lol:

Dzień dobry

Cały czas nurtuje mnie pytanie, czy to ocieplenie kolumn, to w jakimś innym celu niż poszerzenie ich?

Monia, albo gdzieś przeoczyłam albo nie ma: jakie prace w ogrodzie robimy w okolicach wrzesnia, bo ja tu sie waham i nie wiem....a czas goni kochana, goni.. :lol:

Wiolu, ocieplanie kolumn robię wyłącznie celem nadania im odpowiedniego kształtu, jaki powinny mieć dworki - mniej więcej taki efekt chcę uzyskać:

http://img401.imageshack.us/img401/1594/dwrwturowejwoli.jpg

Kalendarz prac pisałam, ale zaprzestałam w maju, o ile pamiętam. Za chwilę wrzucę do dziennika informacje na t. prac w sierpniu i wrześniu :wink:

Monia ,trzymam kciukasy za jutrzejszy montaż okienek!! :D jak wrócę ,to już będą dostojnie prężyły się w Twoim domku!Będzie pięknie! :D

kciuki baaardzo się przydadzą, bo okropnie się martwię co to będzie :roll: :roll:

ja jestem specjalistką od przejmowania się :oops: :lol:

czuję, że spać nie będę :-?

dobry wieczór

Moniu Ty pracowita pszczółko :lol: przepiękna róża i śliczne lukarny ociepliliście już się nie mogę doczekać jutrzejszego wieczorka żeby okienka oglądnąć :D

a co ja mam powiedzieć :lol: chciałabym, żeby już była 10.00 rano dnia jutrzejszego - będzie już wszt=ystko wiadomo co i jak, bo okienka będą w trakcie montażu :roll: