Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam :roll: p.Moniko ekipa u mnie już pracuje, noo i szef Janusz, też był dziś ..... normalnie siła spokoju gośc :roll: :roll: he he ....resztę postu cenzura wykasowała hi hi :wink: nara

dzwoniłam do p.Janusza, bo chcę te parapety, ale taki zajęty, ze na razie nie ma szans - mówi, żeby zadzwonić końcem tygodnia :roll: Teraz już wiem czym taki zajęty :lol: Cieszę się, że wszystko ruszyło i mam nadzieję, że jakieś fotki zobaczymy? :wink:

prześliczne

warto było zapłacić każdą cenę. a już taką wynegocjowaną to w ogóle :D

dziękuję, Efilko - to samo dzisiaj stwierdziliśmy :lol: Te okna naprawdę warte są każdej ceny :D :D :D :D

Moniu jestem pod wrażeniem i kolumny super wyszły i oknaaaaaa :lol: szczególnie na zbliżeniu widać ich urodę :lol: gratulacje

to i tak nie to samo, co zobaczyć i pomacać na żywo :roll:

jestem nimi oczarowana :oops: :D

witam :roll: p.Moniko ekipa u mnie już pracuje, noo i szef Janusz, też był dziś ..... normalnie siła spokoju gośc :roll: :roll: he he ....resztę postu cenzura wykasowała hi hi :wink: nara

dzwoniłam do p.Janusza, bo chcę te parapety, ale taki zajęty, ze na razie nie ma szans - mówi, żeby zadzwonić końcem tygodnia :roll: Teraz już wiem czym taki zajęty :lol: Cieszę się, że wszystko ruszyło i mam nadzieję, że jakieś fotki zobaczymy? :wink:

p Monikio ale Ci fachowcy co pani dach robili przyjdą póżniej do mnie :roll: narazie pracuje inna ekipa :roll:

wiem, wiem :lol: żartuję :wink:

Ci od murowania też są ponoć b.dobrzy :wink:

widać już jakieś efekty?

Pewno :wink: szałunki już kończą 3-4 dni i płyte moze zalejemy , robala też hi hi :wink: :roll:

świetnie!!! całą płytę razem ze skosami?? :o cieszę się, że tak sprawnie działają :D

Dzień dobry

Monia, okienka przepiękne :o

i te kolumny prawie jak spod igły, ale masz talent w łapkach.

Monia, podpowiem cos: te naklejki na środku okna od razu ściagnij. Ja olałam niektóre i dopiero teraz przy którymś z kolei myciu okien odszorowałam paznokciami.

Dzień dobry

Monia, okienka przepiękne :o

i te kolumny prawie jak spod igły, ale masz talent w łapkach.

Monia, podpowiem cos: te naklejki na środku okna od razu ściagnij. Ja olałam niektóre i dopiero teraz przy którymś z kolei myciu okien odszorowałam paznokciami.

Dzięki, Wiolu - zamierzam to zrobić w najbliższym czasie, bo wiem, że później ciężko schodzi :roll: