Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moniu pisałaś o zmorze-akacji.

Jak myślisz, czy przesadzone z pokiereszowaną bryłą korzeniową drzewko wysokości ponad 2m ma szansę się zabrać i odbić? Zaraz po przesadzeniu padło ale teraz widzę że pojawiły się pojedyncze listki.

znaczy, że żyje :wink: :D

trzeba dużo podlewać :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry Królowo :lol:

wiem, ze mnóstwo roboty masz ale ja tylko jedno małe pytanko: czy można obsypać korą wrzosy? bo róże wokół obsypałam, może mniej chwastów będzie. Ale czy wrzosom to nie zaszkodzi? zdjęcie mam w dzienniku.

wrzosy bardzo lubią korę i w jej towarzystwie znacznie lepiej rosną :wink:

Dzień dobry Królowo :lol:

wiem, ze mnóstwo roboty masz ale ja tylko jedno małe pytanko: czy można obsypać korą wrzosy? bo róże wokół obsypałam, może mniej chwastów będzie. Ale czy wrzosom to nie zaszkodzi? zdjęcie mam w dzienniku.

wrzosy bardzo lubią korę i w jej towarzystwie znacznie lepiej rosną :wink:

ooo dzięki wielkie

jutro obsypie :lol:

Gość justyna_m

Cześć Moniś

mam pytanko

muszę posadzić coś między wjazdem do garażu a chodnikiem. Odległośc między wjazdem a chodnikiem to 110cm długość 15m. Myślałam o Thujach Danica a pomiędzy jakieś niskorosnąca jałowce. Co o tym myślisz??? a może polecasz coś innego???

moniu i marku- z ogromną przyjemnoscią przespacerowałam sie przez 6 stron Waszego dzienniczka :D pozsotane zauroczona wszystkimi roślinkami z Waszego ogrodu a widok róz pewnie będzie mi sie snił dzisiejszej nocy....

mogę tylko przypuszczac jak pieknie będzie wygladało wnetrze Waszego domku skoro z ogrodu potraficie stworzyć taka bajkę :D

dziękuje jeszcze raz wiolasz za lin kdo Waszej stronki :)