Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Moniś

mam pytanko

muszę posadzić coś między wjazdem do garażu a chodnikiem. Odległośc między wjazdem a chodnikiem to 110cm długość 15m. Myślałam o Thujach Danica a pomiędzy jakieś niskorosnąca jałowce. Co o tym myślisz??? a może polecasz coś innego???

dałabym Danica, ale bez jałowców :-? raczej zamiast jałowców dałabym tawułki Goldmound - przycinane w kulkę ślicznie wyglądają posadzone naprzemiennie z danicami (zrobiłam takie nasadzenia koło mojej szkoły - rewelacja :wink: ). Posadzić je proponuję w (mniej więcej) 60cm odstępach :D

moniu i marku- z ogromną przyjemnoscią przespacerowałam sie przez 6 stron Waszego dzienniczka :D pozsotane zauroczona wszystkimi roślinkami z Waszego ogrodu a widok róz pewnie będzie mi sie snił dzisiejszej nocy....

mogę tylko przypuszczac jak pieknie będzie wygladało wnetrze Waszego domku skoro z ogrodu potraficie stworzyć taka bajkę :D

dziękuje jeszcze raz wiolasz za lin kdo Waszej stronki :)

Aka - dziękuję :D :D :oops: :D :D

czesc Monia jak w pracy?

urwanie pępka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

na dodatek w nocy włamanie i pół nocy nieprzespane :roll:

jakby było tego mało, to przez pośpiech pojechałam do szkoły (o 2.30 w nocy) w piżamie, szpilkach (pierwsze były pod ręką) i ze złotą torebką :roll: :oops: dopiero jak policjant dziwnie na mnie spojrzał i zapytał kim jestem dotarło do mnie, że wyglądam jak wariat :oops:

czesc Monia jak w pracy?

jakby było tego mało, to przez pośpiech pojechałam do szkoły (o 2.30 w nocy) w piżamie, szpilkach (pierwsze były pod ręką) i ze złotą torebką :roll: :oops: dopiero jak policjant dziwnie na mnie spojrzał i zapytał kim jestem dotarło do mnie, że wyglądam jak wariat :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uwielbiam Cie :D

czesc Monia jak w pracy?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uwielbiam Cie :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monia, a Ty Anie o zdjecie w kreacji weselnej meczysz... Twoje to by dopiero bylo dobreeee. :wink:

Gość justyna_m
Cześć Moniś

mam pytanko

muszę posadzić coś między wjazdem do garażu a chodnikiem. Odległośc między wjazdem a chodnikiem to 110cm długość 15m. Myślałam o Thujach Danica a pomiędzy jakieś niskorosnąca jałowce. Co o tym myślisz??? a może polecasz coś innego???

dałabym Danica, ale bez jałowców :-? raczej zamiast jałowców dałabym tawułki Goldmound - przycinane w kulkę ślicznie wyglądają posadzone naprzemiennie z danicami (zrobiłam takie nasadzenia koło mojej szkoły - rewelacja :wink: ). Posadzić je proponuję w (mniej więcej) 60cm odstępach :D

dzięki Moniś!!!!! jesteś wielka!!!!

Monia co się łamiesz. Policjantom na służbie też się trochę od życia należy :lol:

Ale żeby Ci było raźniej, to się przyznam, że jak byłam na studiach zapalił się w nocy mój akademik. I zgadnij w co się ekspresowo ubrałam? Na piżamę założyłam futro a na nogi szpilki. I moim największym problemem w tamtym momencie było "gdzie jest moja druga skarpetka?"

Jak się nie trudno domyśleć, ubrałam te szpilki na skarpetki właśnie :lol: :lol:

a to Monia nie przejmuj się więcej miało takie wpadki jak mi siostrze łebek auto skasował i szwagier poleciał wnerwiony z zamiarem sklepania komuś twarzy moja rodzicielka rzuciła do mnie leć za nim bo coś głupiego zrobi a że sobota była to jak to w roboczym ubraniu, znaczy powyciągane, wyszlifowane na kolanach dresy, nieco przykrótkie w kostkach :wink: , płaszczyk i co oczywista buty na wyyyyyysokim obcasie też na mnie dziwnie patrzyli :lol: :lol: :lol:

rozumiem że włamanie do szkoły było :(