Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :lol:

Jaki Naród Cię wybrał? :oops: trochę nie jestem na bieżąco :oops:

:lol: :lol: w pracy

No to gratulejszyn!!!

Mam nadziję, że ta robota sprawia Ci przyjemność :lol:

I ukłony zostawiam :lol:

jestem w tym od 7 lat, ale przyjemnosć ... średnia :lol: :lol:

:cry: :cry: :cry:

A ja myślalam, że Ci się jakiś kontrakt skończyl; i od nowa Cię wybrali :wink:

A jeśli chodzi o przyjemność....hm......niestety bardzo mało osób może pracować w takiej pracy którą kocha i wykonywać takie zadania które uwielbia.

Ja moją pracę baaardzo lubię, ale tak siedzę w niej już 10 lat i coraz częściej zastanawiam się czy czegoś by tu nie zmienić.....hmmmm......ale się boję......czasam to najchętniej poszłabym na emeryturę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doberek :lol:

Jaki Naród Cię wybrał? :oops: trochę nie jestem na bieżąco :oops:

:lol: :lol: w pracy

No to gratulejszyn!!!

Mam nadziję, że ta robota sprawia Ci przyjemność :lol:

I ukłony zostawiam :lol:

jestem w tym od 7 lat, ale przyjemnosć ... średnia :lol: :lol:

:cry: :cry: :cry:

A ja myślalam, że Ci się jakiś kontrakt skończyl; i od nowa Cię wybrali :wink:

A jeśli chodzi o przyjemność....hm......niestety bardzo mało osób może pracować w takiej pracy którą kocha i wykonywać takie zadania które uwielbia.

Ja moją pracę baaardzo lubię, ale tak siedzę w niej już 10 lat i coraz częściej zastanawiam się czy czegoś by tu nie zmienić.....hmmmm......ale się boję......czasam to najchętniej poszłabym na emeryturę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kontrakt skończył mi się 1,5roku temu, a do jego końca jeszcze 3,5roku :roll:

Ja tam wolałam pracę bezośrednio z dzieciakami - wspaniała sprawa i niesamowita satysfakcja z pracy, której teraz mi brakuje :-?

Nie mam co narzekać - trzeba się cieszyć z tego co jest i już, ale czasami to tak mi się zatęskni za zwykłą pracą nauczyciela :wink:

dzień dobry misis Monika 8) Jestem już pewien, z którego roku jest ten kalendarz na tej Fotce z gab. dyr. M. D-F. :roll: :roll: chyba :wink: :wink: 2003.r Ps. cholera ale jestem ciekawski , zupełnie jak stara ciota ... :evil: muszę się zmienić :wink: :wink:

fotka została zmieniona bodajże wczoraj na bardziej aktualną :roll: :wink: :lol:

zgadnij kiedy była robiona?

dzień dobry misis Monika 8) Jestem już pewien, z którego roku jest ten kalendarz na tej Fotce z gab. dyr. M. D-F. :roll: :roll: chyba :wink: :wink: 2003.r Ps. cholera ale jestem ciekawski , zupełnie jak stara ciota ... :evil: muszę się zmienić :wink: :wink:

fotka została zmieniona bodajże wczoraj na bardziej aktualną :roll: :wink: :lol:

zgadnij kiedy była robiona?

Mój wielki iloraz ... nie powiem czego mówi Mi że zakończenie lub rozpoczęcie roku szkolnego 2009... :wink: chyba rozpoczęcie :roll:

Gość justyna_m
Hej Monia!!!

u mnie na jednym ze storczyków zamiast pęków z kwiatami zaczynają liście rosnąć :o szczepka mi się zrobiła 8)

tak, zaczekaj aż wyrosną korzonki i wówczas odetnij i wsadź do podłoża dla storczyków :wink: :D

tak zrobię, zwłaszcza, że to śliczny okaz będzie taki z malutkimi kwiatkai o cudniej szaro różowej barwie :D