Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do szkoły potrzebuję na występy z okazji pasowania pierwszaków - tańczą Krakowiaka i chciałabym w końcu skompletować wszystkie stroje, bo zawsze pożyczamy z pobliskiego przedszkola :wink: Mamy już 5szt. i wstępnie umówione kolejne 3, ale jeszcze 2 by się zdały :roll:

witam misis Monika 8) moja córka ma takie cuś moze opyli :roll: ale jej nie pytałem :roll: jest w szkole :-? chyba :wink: używała tego stroju tak cuś w wieku 7-9 lat na wielkich whttp://img185.imageshack.us/img185/3096/nowyobraz.th.jpgiejskich uroczystościach.... :D hi hi

to na 100 % strój góralski :wink: , ale też chętnie odkupię :D :D (oczywiście zależy za ile - pisz w razie czego na priv)

gdyby jeszcze miał ktoś śląski, to również jestem chętna na zakup :roll: Mam zamiar po trochu zgromadzić wszystkie z naszych okolic, bo tańców uczymy, a lepiej mieć własne stroje niż pożyczane :wink:

Monia - staram sie jakoś pozbierać po tym co u ciebie zobaczyłam :o

Kobietko droga - ty nietylko jesteś królową róź, ale wszelkich kwatów :D :D :D Takiej ilości gatunków i odmian, to chyba u nikogo na forum nie widziałam. Cudeńka :D

Uwielbiam róże i planuję wprowadzić je do mojego ogrodu w przyszłym roku. Wtedy pozwolę sobie wpaść do ciebie po porady.

Kłaniam sie nisko KRÓLOWO :wink: