Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie liście napadane od sąsiadki u niej są te cholerne olchopodobne których i u nas od groma było ale poszły pod piłę :evil: a u niej dalej są i to niedaleko granicy a mają wielki liście prawie jak moja dłoń i teraz pełno ich leży takich czarnych i paskudnych i to w pobliżu róż i świerczków to muszę je zgrabić :-?

Moniko ,czytałam o twoich rozterkach związanych z oknami.Decyzja nie należy do najłatwiejszych ,tym bardziej ,ze zima tuż ,tuż.Okien nie zrobią Ci od reki ,wiec zanim je zamontują to w sumie mogłabyś rozłożyć elektrykę i alarmy ,póki jeszcze nie jest tak zimno. Z kolei ,jak Ci się tak bardzo nie śpieszy ,to ustal wszystko z oknami ,a załóż je sobie na wiosnę. nie będziesz miała takiego stresa ,że Ci ukradną,od razu je obrobisz.Naprawdę nie wiem ,co Ci doradzić . :wink:

dobry wieczór

uffffff narobiłam się na działce :lol: :lol: :lol: jutro będę roślinki sadzić :o :lol:

Monia z oknami zwłaszcza drewnianymi to trudna decyzja możesz jeszcze Skabusi popytać bo Ona ma drewniane i dawno już je wstawiała w sensie że przed instalacjami i tynkami

dotarłam do Ciebie, bo mi powiadomienia nie przychodziły, nie wiedzieć czemu...

Monia, jak do tej pory mam temperatury na + to jeszcze jest sens igliwiem poprzykrywać wrzosy i róże? moim zdaniem jeszcze nie zmarzły..

na pewno nie zmarzły :wink: okrywaj spokojnie, ja też jeszcze nie wszystko okryłam :wink: :lol:

Moniko ,czytałam o twoich rozterkach związanych z oknami.Decyzja nie należy do najłatwiejszych ,tym bardziej ,ze zima tuż ,tuż.Okien nie zrobią Ci od reki ,wiec zanim je zamontują to w sumie mogłabyś rozłożyć elektrykę i alarmy ,póki jeszcze nie jest tak zimno. Z kolei ,jak Ci się tak bardzo nie śpieszy ,to ustal wszystko z oknami ,a załóż je sobie na wiosnę. nie będziesz miała takiego stresa ,że Ci ukradną,od razu je obrobisz.Naprawdę nie wiem ,co Ci doradzić . :wink:

już zdecydowałam - nie zamawiamy okien :roll:

tyle, że jeśli zaczniemy prąd, to musza byc tynki i wylewki nie zamówimy tych okien co najmniej do jesieni przyszłego roku z powodów kosztów :-?