Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie M. kończy sprzątanie, a ja zrobiłam sobie przerwę na kawusię :wink:

Dania wigilijne gotowe - tylko rybka została do usmażenia i można zasiąść do stołu :D

No i jeszcze trzeba się ubrać ładnie :roll:

Wesołych Świąt, Aniu i zdrówka dużo - nie tylko na Święta, ale na cały nastąpny rok :wink:

dobry wieczór

Monia i jak tam obżarstwa ciąg dalszy :wink: :lol:

oczywiście, że tak :lol:

właśnie wróciliśmy do domu z popołudniowej wyżerki i ledwo żyję z przejedzenia :roll: :-?

jutro dla odmiany goście u nas, a w niedzielę my znowu w "gościach" i zapewne po tych kilku dniach przybędzie mi parę cm w obwodzie :evil:

WItam jeszcze świątecznie.

Jaką masz piekną choinke, prezentów pod choinką co niemiara, mam nadzieje, że Gospodyni też się coś dostało :lol:

O pięknych ozdobach nie wspomnę :lol:

Monia, nie przejadaj się, z umiarem :oops:

Wiolusia, z tym umiarem mam kłopot :roll:

Narobiłam tyle pyszności, że będę musiała spróbować :lol:

Prezentów masa, bo uwielbiam robić prezenty wszystkim :D Chyba jednak najbardziej oczekującą na prezent była Pusia - od dwóch dni leżała pod choinką przy paczkach i cierpliwie czekała na wigilijną gwiazdkę aż doczekała się, gdy Pawełek podarował Jej prezent :lol:

http://img44.imageshack.us/img44/7112/wita054i.jpg

Monia piekne te ozdoby :D

a co dostalas od gwaizdki?

Dziękuję :D

A pod choinką miałam biżuterię, piękną sukienkę z Monnari, szal, kilka ślicznych ozdób świątecznych, kosmetyki, szkatułeczkę, kaszmirowe rękawiczki, szklanki do latte, miseczki szklane i parę drobnych pierdółek, a dzisiaj jeszcze będzie jakiś prezent jak przyjdą goście :D

A u Ciebie, Aniu 0 jakie prezenciki?